Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Fröccsöntő technológus

Fröccsöntő technológus

HAYS Hungary Kft.
Régió: Pest
 
Hozzáadva: 2019.11.17.
Jelentkezési határidő: 2019.12.15.
 
Fröccsöntő technológus

Az Ön új cége 
Fröccsöntő Technológus pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Fröccsöntő Technológus pozícióban egy teljesen új, fröccsöntött  termékcsalád fröccsöntési folyamatainak támogatásáért lesz felelős. Új termékek bevezetésében fog részt venni, a technológia és folyamat hatékonyságának fejlesztése lesz a feladata. Ön lesz az összekötő kapocs az operatív állomány és a mérnökség között. Technológiai tudását az átállási idők csökkentésére, a hibás termékek számának csökkentésére és fröccsöntés hatékonyságának növelésére fogja használni.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A Fröccsöntő Technológus pozíció betöltéséhez fröccsöntés területén szerzett minimum 2-3 éves szakmai tapasztalat mellett, stabil angol nyelvtudás szükséges. Amennyiben Ön pályakezdő mérnök polimer irányú végzettséggel és fröccsöntési tapasztalattal szintén szívesen látjuk jelentkezését.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban van jelen, a környéken újonnan megjelenő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára. A pénzügyi juttatásokról egyeztessünk telefonon.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Helyek Pest
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.17.
Iratkozzon fel állásértesítőre