Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Frissítsd önéletrajzodat és nyerj karrier-tanácsadást a CV-Online.hu-val!

Frissítsd önéletrajz adatlapodat, és vegyél részt ingyenes karrier-tanácsadásunkon, ahol az önéletrajzoddal kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz!

 

Frissítsd önéletrajz adatlapodat a CV-Online.hu álláskereső oldalon lévő profilodban, és vegyél részt egy ingyenes karrier-tanácsadáson, ahol az önéletrajzoddal kapcsolatos kérdésekre is választ kapsz!

Tudtad, hogy a munkaadók közel fele a CV-Online.hu adatbázisában talál rá a megfelelő jelöltre ahelyett, hogy meghirdetné a nyitott pozícióját és a hirdetésre jelentkezőkből választana?

Ha már unod a böngészést, és úgy érzed, álmaid állását nem hirdetik meg, lehet, nem jársz messze az igazságtól!

Duplázd meg esélyeidet, hogy megtaláld álmaid állását!

Lépj be a profilodba, és FRISSÍTSD vagy TÖLTSD FEL önéletrajzodat, hogy legalább 85%-os kitöltöttséggel rendelkezzen a keret önéletrajzod, és nyerd meg a személyre szóló karrier-tanácsadást!

Hogyan nyerhetsz karrier- és önéletrajz-tanácsadást?

 

  1. Ha még nem tetted, regisztrálj a CV-Online.hu oldalán

  2. Töltsd fel vagy frissítsd önéletrajz adatlapod legalább 85%-osra május 13. és július 12. között

  3. Legyél Te a 3 szerencsés egyike, akik személyre szabott karrier-tanácsadáson és önéletrajz elemzésen vehetnek részt

 

A játék végén kisorsolt 3 nyertes személyre szabott karrier-tanácsadáson vehet részt, melyet a CV-Online.hu HR-tanácsadója végez. A karrier-tanácsadáson pályaorientációra, önéletrajz-tanácsadásra valamint állásinterjúra való felkészítésre van lehetőség.

 

Miért érdemes kitölteni a CV-online.hu által felkínált önéletrajz adatlapot?

- A CV-Online.hu által kínált adatlap kitöltésével láthatóvá válsz a munkaadóink előtt, és így az önéletrajzod alapján megkereshetnek neked szóló állásajánlatukkal. Adatlapod folyamatos frissítésével jelzed a munkaadóink felé, hogy aktív álláskereső vagy

- Az űrlap kitöltésével egy komplett, személyre szabott önéletrajz mintád lesz, amit a későbbiekben is használhatsz

- 85%-os vagy afölötti kitöltöttséggel rendelkező adatlapoddal részt veszel nyereményjátékunkban, és részt vehetsz egy ingyenes karrier tanácsadáson a CV-Online.hu HR-tanácsadójával , melyet július 15-én sorsolunk ki!


Részvételi szabályzat ITT!

 

 A nyereményjáték lezárult, a nyerteseket emailben értesítettük.

cvo