Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Foglalkozásonkénti átlagkeresetek Magyarországon

Szeretne tisztán látni? Kíváncsi rá, hogy Magyarországon milyen átlagkeresetek voltak érvényben a 2010-es évben? Az alábbi infógrafikán a különböző szakterületeken dolgozó munkavállalók átlagkeresetei láthatóak. A rangsort a Nemzeti Folgalkoztatási Szolgálat honlapján közölt statisztikai jellegű adatok alapján állítottuk össze. Az infógrafika második felében pedig egy kis humorral fűszerezve próbáltunk rámutatni arra, hogy az átlagkeresetek alapján három kategóriába rangsorolt munkavállalók mit engedhetnek meg maguknak a fizetésükből.

Figyelem!

Hamarosan a 2011-es adatokat is közölni fogjuk, melyek a Nemzeti Folgalkoztatási Szolgálat tájékoztatása szerint már a feldolgozás fázisában vannak és várhatóan február második felében már közzé is lesznek téve.

Ha tetszett Önnek az infógrafika, ossza meg mással is. Amennyiben szeretné beágyazni az infógrafikát a saját oldalára, az oldal alján megtalálja az ehhez szükséges embed kódot.

Foglalkozásonkénti átlagkeresetek Magyarországon  - Mit engedhetsz meg magadnak a havi fizetésből?

 

Szeretné beilleszteni az infógrafikát a saját oldalára? Használja az alábbi embed kódot:


<a title="Foglalkozásonkénti átlagkeresetek Magyarországon – Cvonline.hu" href="https://www.cvonline.hu/foglalkozasonkenti-atlagkeresetek-magyarorszagon/263/content.html"><img src="https://www.cvonline.hu/uploads/cms/images/INFOGRAFIC%20Foglalkoz%C3%A1sonk%C3%A9nti%20%C3%A1tlagkeresetek%20Magyarorsz%C3%A1gon.jpg" border="0" alt="&lt;strong&gt;Foglalkozásonkénti átlagkeresetek Magyarországon – Cvonline.hu&lt;/strong&gt;" style="border: none;" /></a>