Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Fejlesztő Mérnök

Fejlesztő Mérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Miskolc
 
Hozzáadva: 2019.11.30.
Jelentkezési határidő: 2019.12.13.
 
Fejlesztő Mérnök
Fejlesztő Mérnök
Autóipar – Miskolc

Az Ön új cége
Fejlesztő Mérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Fejlesztő Mérnök pozícióban járműipari termékek fejlesztéséért és gyártásuk támogatásáért lesz felelős. Nemzetközi fejlesztési projektekben a meglévő termékek módosítása és új termékek kifejlesztése lesz a feladata. A termékek alkatrészeinek 3D modellezése Creo környezetben zajlik, Ön pedig támogatja a fejlesztési projekteket a sorozatgyártás beindítása során és utána is.

Mire van szüksége a sikerhez
A Fejlesztő Mérnök pozíció betöltéséhez Gépészmérnök diploma, néhány éves 3D CAD rendszerek használatában szerzett termékfejlesztési tapasztalat mellett, stabil angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D tevékenységgel rendelkezik, ahová várják az új kollégát.

A vállalat kompetitív juttatási csomagot biztosít az év elején végrehajtott kompenzációs csomagot érintő reformjának köszönhetően.

Éves juttatási csomag: 6.500.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Miskolc
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.30.
Iratkozzon fel állásértesítőre