www.cvonline.hu

Fejlesztési Csoportvezető

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2018.02.11.
Jelentkezési határidő: 2018.02.25.
Hirdetés azonosító: 1071726

 

 
 
Fejlesztési Csoportvezető
Fejlesztési Csoportvezető
Autóipar – Budapest

Az Ön új cége
Fejlesztési Csoportvezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk fejlesztési központjában Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Fejlesztési Csoportvezető pozícióban autóipari elektronikai és enteriőr termékeket fejlesztő csoport irányítása lesz a fő felelőssége. Emellett az OEM projektek felügyelete, erőforrások allokálása és a fejlesztő mérnökök szakmai és diszciplináris vezetése lesznek a fő feladatai. A fejlesztések során, Ön fogja továbbá képviselni a Fejlesztési Csapatot a menedzsment és az OEM partnerek előtt.
  
Mire van szüksége a sikerhez
A Fejlesztési Csoportvezető pozíció betöltéséhez műszaki diploma, néhány éves autóipari termékfejlesztésben- és vezetői pozícióban szerzett tapasztalat mellett, stabil angol vagy német nyelvtudás szükséges.
   
Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D központtal rendelkezik Budapesten, ahová várják az új kollégát.

A vállalat kompetitív juttatási csomagot biztosít az év elején végrehajtott kompenzációs csomagot érintő reformjának köszönhetően.

Éves juttatási csomag: 8.400.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
HR fejlesztési specialista

Trenkwalder Kft

Multinacionális gyártó partnerünk részére keres...
Vas


Csoportvezető

Trenkwalder Kft

Kecskeméten található autóipari beszállító part...
Bács-Kiskun


Csoportvezető

Trenkwalder Kft

Biztos háttérrel rendelkező, nemzetközileg elis...
Pest