Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Fejlesztésekkel az felhasználhatóságért

A Cvonline.hu hazánk legrégebbi állásportálaként naponta több mint 10 000 látogatóval büszkélkedhet.  A minőségi szolgáltatás nyújtása érdekében folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy mind az oldalra érkező álláskeresők, mind pedig a hirdetést feladó munkaadók eligazodását, informálódását és az oldal használhatóságát megkönnyítsük.

 

  

2014 decemberétől számos fejlesztést hajtottunk végre, melyeket az alábbiakban gyűjtöttünk össze:

 

Álláskeresői profil

Az álláskeresők aktivizálásáért és azért, hogy minél több adatot tudjunk közölni a munkaadóink részére, egyszerűbbé tettük a felhasználói profiloldalt és automatikus frissítéseket állítottunk be.

Áttekinthetőbb felhasználói profil
Befejezetlen önéletrajzokra figyelemfelhívás
Felhasználók aktivitása alapján az önéletrajzok frissítése


Önéletrajz-szerkesztő

Azért, hogy minél több időt spóroljunk meg az álláskeresőknek automatikus beállításokkal és egyszerűbb megjelenítéssel egészítettük ki az önéletrajz-szerkesztőt.

Alapértékek automatikus beállítása (ország, megye, születési dátum)
Profil adatok automatikus beállítása
 Új, egyszerűsített önéletrajz megjelenítés


Önéletrajz megosztása
A könnyebb megosztás érdekében, és hogy ne terheljük a munkaadók postafiókját a fejlesztéseknek köszönhetően mostantól már könnyen, online felületen is megtekinthetőek a pályázati anyagok. Ezáltal nincs szükség az összes melléklet tárolására, hanem lehetővé vált kizárólag a potenciális jelöltekhez tartozó önéletrajzok tárolása. 

 Online elérhető önéletrajz, nincs szükség mellékletre
 Önéletrajz megosztása (Facebook, LinkedIn, Twitter)
Önéletrajz link elküldése e-mailben
 Önéletrajz letölthető a nyilvános felületről (PDF)


 

Reméljük, hogy az új változtatásokkal még hatékonyabbá tehetjük munkaadóink napi folyamatait! Bármilyen javaslata, kérdése vagy kérése lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérjük keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk az info@cvonline.hu e-mail címre!

 

Üdvözlettel,
Cvonline.hu