Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Fedezd fel a lehetőségeket személyesen!

hvg_allasborzeÁllást keresel vagy munkahelyet váltanál? Megismernéd a cégek elvárásait? Kötetlenebb keretek között teremtenél kapcsolatot az általad preferált vállalat képviselőivel?

 A HVG Állásbörze színes szakmai programmal és 5000+ állás- és képzésajánlattal várja az érdeklődőket. Idén, 120+ kiállító céggel kerülhetsz személyes kapcsolatba. Olyan vállalatoknál érdeklődhetsz a karrier lehetőségekről, mint az AUDI, az Ericsson, Nokia Solutions and Networks, a Morgan Stanley és a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.!

Indulj el Te is a szakmai utadon!

A HVG Állásbörze legfőbb célja, hogy elősegítse a munkaadók és munkavállalók egymásra találását. A Szakmai Aktivitások segítségével még könnyebben teremthetsz kapcsolatot a cégekkel, és szakmai ismereteidet és felkészültségedet is bizonyíthatod. Próbáld ki az autóvezetés élményét a 3D épületekkel és tereptárgyakkal bővített virtuális városban az NNG standján!
A SPAR standján egy mini-esettanulmányi versennyel teszik próbára tudásodat. Terveidet akár meg is valósítják! A legjobb 5 pályázat írója személyesen találkozhat az értékesítési vezetőivel egy állásinterjú keretében!

Ismerd meg mások sikerének titkát!

A személyes kapcsolat „aranyat érhet”, sőt olykor konkrét állásajánlatot is. Mi kell az eredményességhez? Ismerj meg néhányat az előző rendezvényeken sikeresen állást találók történeteiből, tőlük is meríthetsz néhány tippet, jó tanácsot! Ha nekik sikerült, neked miért ne menne?

  • Benedek Viktória (KPMG)
  • Keczán Tamás (Opel Szentgotthárd KFT.)
  • Hrabovszky Pál (Nokia Solutions and Networks)
  • Pál Ábel (Cognizant)

Bővebb információ a programokról és jelentkezésekről: www.hvgallasborze.hu