Cembrit Kft.

Cembrit Kft.

About

Te is olyan munkahelyre vágysz, ahol megbecsülnek emberileg és anyagilag egyaránt?

Mi nem csak ígérjük, hanem elkötelezetten biztosítjuk minden munkavállalónknak a stabil, kiszámítható jövedelmet, valamint a munka és magánélet egyensúlyát.

A Cembrit Kft. kimagasló minőségű termékeket gyártó dán tulajdonú vállalat. Szálcement alapú homlokzati burkolólapok gyártásával foglalkozunk. Világszínvonalú technológiával, munkatársaink megbecsülésével biztosítjuk a skandináv régió építőiparának vevői elégedettségét.

Célunk együtt felépíteni, fejleszteni és fenntartani a világ legjobban működő, legkorszerűbb, biztonságos és környezettudatos szálcement gyárát. Együttműködő szervezetünkkel megteremtjük azt a munkakultúrát, amellyel támogatjuk és megbecsüljük a tudásukat folyamatosan fejlesztő, elhivatott munkatársainkat. Elkötelezettségünkkel, jól szabályozott folyamatainkkal, és világszínvonalú termékeinkkel biztosítjuk vásárlóink igényeinek kielégítését.

Mi itt a Cembritnél folyamatosan keressük a hozzánk hasonlóan elkötelezett embereket. Minden munkavállalónk egyaránt ugyanolyan értékes számunkra. Fontosnak tartjuk, hogy biztonságos, stabil hátteret biztosítsunk mindenki számára, így olyan fizetést kínálunk, ami nem csak a számlák befizetésére elegendő. Szeretjük a tervezhetőséget, biztos lehetsz abban, hogy nálunk mindig be tudod tervezni a hónapodat, és a munka mellett a magánéletre, a családodra is jut idő.

A koronavírus és a gazdasági változások ellenére is biztosítjuk neked a stabil megélhetést, velünk bátran és hosszútávon tervezhetsz.

Nézd meg a nyitott álláslehetőségeinket, küldd el az önéletrajzodat a kiszemelt állásra, és légy tagja Te is a CEMBRIT sikeres csapatának!

 

Company profile type: 
Employer
Company size: 
251-1000 employees
Industry: 
Manufacturing / Production
Wanted occupational fields: 
Engineering, Manufacturing / Production, Semi-skilled Labour

Video: 

FAQ: 

Mi a mottónk?

Az emberi érték az első. A legfőbb célunk, hogy a nálunk elhelyezkedő munkavállalókat megtartsuk hosszútávon, és együtt, közös erővel érhessük el a kitűzött céljainkat.


Minek köszönhető a Cembrit sikere?

Sikereinket és a fejlődéseinket a dolgozóinkkal értük el, hiszen minden lépésbe bevontuk őket. Együtt indultunk el, együtt fejlődünk és együttműködve dolgozunk a céljaink eléréséért.


Mit tesz a Cembrit a biztonságos munkavégzésért?

Nagyon fontos számunkra a munkavállalóink egészsége, így az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörnyezet kialakításával és fenntartásával egy külön, biztonságtechnikai csoportunk foglalkozik.


Mit mondanak a Cembritől a munkavállalók?

Az egyik legrégebbi munkatársunk, Albert János gépvezető pozícióban dolgozik, olvasd el a véleményét arról, hogyan érzi magát nálunk:


"Azért szeretek itt dolgozni, mert jó a munkakörnyezet, szeretek a kollégáimmal dolgozni, és úgy gondolom, hogy ők is szeretnek velem dolgozni. 3 napos munkarendben dolgozunk. Azért jó ez a munkabeosztás, mert tudunk előre tervezni. Előre lépési lehetőség is van, aki nagyon szorgalmas és ügyes, az akár fél év alatt is előrébb tud lépni. Elégedett vagyok a béremmel, hisz ha nem lennék elégedett, akkor nem lennék itt a cégnél."


Még több információt megtudhatsz Jánostól, ha megnézed fentebb a vele készített videót.


Herdy Győző Péter, folyamatmérnökünk az alábbiakat üzeni azoknak, akik szívesen csatlakoznának hozzánk:


"Aki úgy gondolja, hogy csatlakozik a Cembrit nyergesújfalui gyárához, nem fogja megbánni, hiszen egy olyan környezetben fog dolgozni, amely hosszútávon megnyugtató és biztos hátteret nyújt családjának. "


Company Locations

Company Benefits: 

Bejárás támogatása
Cafetéria
Hosszútávú munkalehetőség
Iskolakezdési támogatás
Nyári tábor a gyerekeknek
Tervezhető munkaidő
Versenyképes bér