Russmedia Digital Kft.

Russmedia Digital Kft.

About

Russmedia

A Russmedia Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő médiavállalkozása, mely két cégcsoportból áll. Az északkelet-magyarországi régióban piacvezető pozícióval rendelkező Russmedia Kft. központja Debrecenben található, melynek tevékenységi körébe napilapok, hetente megjelenő ingyenes újságok, hirdetési hetilapok, apróhirdetési újságok, időszakos kiadványok szerkesztése illetve nyomtatása, továbbá nyomdai értékesítés, terjesztés tartozik.

A másik cégcsoport, a Russmedia Digital Kft. tevékenységi körébe az online álláshirdetési piacon jelen levő terméke, a Cvonline.hu állásportál tartozik, melynek központja Budapesten található.

Kik vagyunk mi?

A Cvonline.hu állásportál célja, hogy találkozási pontként szolgáljon az álláskeresők és a munkáltatók számára. Csapatunk értékesítőkből, HR-esekből, marketinges és fejlesztő-, valamint adminisztratív kollégákból áll.

Olyan cégek hirdetnek weboldalunkon, mint az Audi, Tesco, Aegon, Allianz, OBI, Bosch vagy épp a NewYorker, így az ország vezető, legismertebb vállalatainak ajánlatai közül éppúgy válogathatnak látogatóink, mint a kkv szektor nyitott pozíciói közül.

Kiket keresünk?

Mi a győzteseket keressük, és örömmel támogatjuk munkatársainkat abban, hogy a győztesek útjára lépjenek. Magasak az elvárásaink: teljesítményorientáltan gondolkodunk és így végezzünk munkánkat is. Folyamatosan képezzük magunkat, mindig új megoldásokat és fejlődési lehetőségeket keresünk. Törekvéseink legfőbb célja természetesen az, hogy tevékenységünk által ügyfeleink minél sikeresebbek legyenek.

 

Company size: 
51-250 employees
Industry: 
Service Industry, Consultion services

Video: 

Contact: 

Ügyfélszolgálat Álláskeresőknek 
+36 1 5100 800
Ügyfélszolgálat Munkaadóknak 
+36 1 5100 800

Company Locations

Company Benefits: 

Company Car
Company cellphone
Company events
Company laptop
Public transport