Skip to main content

WWF Támogató Toborzó

WWF Támogató Toborzó

Csatlakozz a WWF Magyarország adománygyűjtő csapatához és tegyél Te is a természet megóvásáért!

Szeretnéd egy olyan pozícióban elindítani karriered, ahol fejlesztheted a kommunikációs készségedet, miközben a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezetének tagjaként aktívan hozzájárulsz egy zöldebb világ megteremtéséhez?

Ha igen, akkor a WWF Magyarország adománygyűjtői csapatában a helyed!

  • Mivel foglalkozik az Adománygyűjtő csapatunk?

Csapattagjaink különböző városi helyszíneken, fesztiválokon, eseményeken keresik és veszik fel a kapcsolatot újabb potenciális támogatóinkkal. Ismertetik a WWF nemzetközi és hazai programjait, eredményeit, miközben aktívan kiveszik a részüket a környezeti szemléletformálásban is.

  • Mit kínálunk mi?

Teljes munkaidős pozíciót, versenyképes junior fizetéssel, melybe tapasztalataid, készségeid, motivációd is beleszámítanak majd.

Ha bekerülsz a csapatba, az első lépés egy átfogó tréning lesz, ahol egy alapos természetvédelmi tudást adunk Neked, emellett pedig segítünk elmélyíteni kommunikációs és meggyőzési készségeidet is.  Munkád során folyamatosan megadunk minden támogatást és eszközt, amire szükséged lehet.

Egy olyan támogató, tettre kész és vidám csapat tagja leszel, akikkel hasonló értékekkel rendelkeztek.

A teljesítményed alapján nemzetközi szervezetünkben előrelépési lehetőségek is nyílhatnak előtted. Jelenlegi irodai csapatunk számos tagja is hasonló utat járt be. 

A nálunk megszerzett tapasztalataidat és készségeidet kamatoztatni tudod a későbbi karriered során, legyen szó akár kommunikációról, problémamegoldásról vagy együttműködési készségről.

  • Magadra ismersz?

18 év feletti, rugalmas, utazásra nyitott, könnyen kapcsolatot teremtő és hiteles szószólókat keresünk, akik szeretnek és tudnak is csapatban dolgozni. Ha mosolyogva szeretnél tenni a természetvédelemért, miközben elindítod a karriered egy elismert nemzetközi szervezet aktív tagjaként, akkor Te vagy, akit keresünk!

Jelentkezni friss önéletrajzzal tudsz. Kérdés esetén keress minket bátran!

WWF Támogató Toborzó

WWF Világ Természeti Alap Magyarország Alapítvány
Budapest
Full time
no work experience required
Secondary school

Published on 28.02.2020