Skip to main content

Villamos-üzemeltetési mérnök

Az Ön új cége 
Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal.

 

Az Ön új pozíciója 
A Villamos-üzemeltetési mérnök pozícióban a Connected Hub üzemeltetési és ingatlanfejlesztési projektjeinek villamos oldali tervezési és kivitelezési munkáinak megvalósításáért lesz felelős. A megvalósíthatóságok felmérése, a projektek kivitelezése és az alvállalkozók koordinálása lesz a feladata. A terület villamos biztonsági előírásainak naprakészen tartásával és betartatásával fog foglalkozni KIF és KÖF területen. A csapat jelenleg egy gépészmérnök kollégából illetve gépész és villamos technikusokból áll, az ideális jelölt ezt a csapatot egészítené ki villamos hátterével.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez villamosmérnöki végzettség és hasonló területen szerzett minimum 1 éves tapasztalat valamint valamennyi angol nyelvtudás szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása, nemzetközi karrierlehetőség egy fiatal és innovatív csapatban, élet- és balesetbiztosítás. Rendszeres tapasztalatcsere a külföldi telephelyek kollégáival, nyelvtanulási lehetőség angol vagy német nyelvekből. Sport- és családi rendezvények. Munkatársaink számára biztosítjuk az attraktív juttatási csomagot, éves 450.000 Ft-os választható Cafeteria rendszerrel, éves szinten 10%-os bónusszal illetve a második évtől lojalitási bónusszal. Vállalatunk céges autóbusszal Budapestről a Stadionoktól és az Örs vezér terétől, valamint a Hatvan környéki településekről jól megközelíthető, önálló bejárás esetén nettó 18 Ft/ km-es bejárási támogatással.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Villamos-üzemeltetési mérnök

Heves
Full time

Published on 28.06.2022

Share this job now

Similar jobs

Heves County
Heves County
Heves County
Heves County
Heves County