Skip to main content

Vevői Minőségbiztosítási Mérnök

Az Ön új cége            

Partnerünk egy multinacionális autóipari vállalat, amely olyan kiemelt és elismert vevők részére gyárt termékeket, mint a BMW, Daimler vagy Porsche. A vállalat világszerte több mint 20 országban gyárt hajtáslánc-technológiai és polimer-technológiai termékeket. A cég által gyártott terméke hozzájárulnak a környezet megóvásához azáltal, hogy csökkentik a káros anyag kibocsátásokat, zajokat. Fiatalos és modern munkakörnyezetbe várják új kollégájukat!

Feladatai az új pozícióban:

  • Folyamatos kapcsolattartás a vevővel
  • A vevői reklamációk kezelése és nyomonkövetése, koordinálása problémamegoldó módszerek alkalmazásával és megfelelő dokumentálása a vevői igények és belső folyamatok alapján
  • Minőségügyi folyamatok és munkautasítások készítése, felülvizsgálata és folyamatos fejlesztése
  • A vevői látogatások / auditok megszervezése és lebonyolítása
  • A belső problémák és reklamációk megoldásának támogatása

Mire van szüksége a sikerhez           
A pozíció betöltéséhez mindenképpen szükséges a felsőfokú végzettség és a magabiztos angol vagy német nyelvtudás megléte. Emellett fontos,  hogy a pályázó rendelkezzen autóipari vevői minőségbiztosításban szerzett, minimum 2 év tapasztalattal.

Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat multinacionális környezetben kihívást és felelősségteljes feladatokkal várja. A munkakörben a Porsche kiemelt és prémium autóipari vevő minőségügyeit koordinálhatja. A versenyképes alapbéren felül cafeteriát, 13. havi fizetést kínálnak, munkaidőben rugalmasságot és karrierben fejlődési- és előrelépési lehetőséget biztosítanak dolgozóik számára.

 Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Vevői Minőségbiztosítási Mérnök

Budapest
Full time

Published on 02.03.2021

Share this job now