Skip to main content

Üzletvezető

Az Ön új cége 
Üzletvezető kollégát keresünk multinacionális kiskereskedelmi partnerünk számára (konyhai eszközök és kisháztartási gépek). Megbízónk jelen van a világ több országában, hazánkban is jelentős bolthálózattal rendelkezik. A munkavégzés helye Budapest, VIII. kerület.

Az Ön új pozíciója

A leendő Üzletvezető feladata az üzlet zavartalan működésének biztosítása, a csapat irányítása és motiválása, a kereskedelmi célok elérése, a bolt arculatának alakítása, a vevők kiszolgálása, az esetleges vásárlói panaszok orvoslása, illetve egyéb operatív feladatok megszervezése és felügyelete. A bolt nyitása, zárása, számlák készítése, valamint a raktárkészlet nyomon követése, árurendelés és az áru átvétele szintén az Üzletvezető feladatai közé tartozik.

Mire van szüksége a sikerhez 
Olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek legalább 2-3 éves vezetői tapasztalattal a kiskereskedelem területén, jó szervező és kommunikációs készségük van és felhasználói szintű számítástechnikai (Microsoft Office programok) ismeretekkel rendelkeznek.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget és végzettsége, tapasztalata egyezik az elvárásokkal, magyar nyelvű önéletrajzával jelentkezzen a hays.hu weboldalon keresztül.

Üzletvezető

Budapest
Full time

Published on 12.02.2021

Share this job now