Skip to main content

Üzletvezető

Meggyőzően kommunikálsz és szeretsz emberekkel foglalkozni?

Csatlakozz hát a nyugat európai színvonalú kereskedelmi vállalkozásunkhoz, ahol évente közel 30.000 laptop tulajdonosának nyújtunk segítő kezet, és győződj meg róla miért is nyertük el 2018-ban a „szerethető munkahelyek” díjat!

Egy korrekt,19 fős csapatba érkezhetsz, ahol példamutató személyiségeddel inspirálhatod és segítheted a csapat és az egyén minőségi, mennyiségi céljainak elérését.

Olyan karrier lehetőségről van szó, ahol üzletvezetőként bebizonyíthatod ki is vagy valójában. Egyre bővülő csapatunk felelős beosztására keresünk Téged!

⌨ A cég növekedése érdekében aktívan részt vehetsz az újabb munkatársak kiválasztásában és betanításában, valamint támogathatod az üzlet rendezettségét, illetve részese lehetsz az üzlet nyitási és zárási folyamatainak is.

Kiszámítható hétfőtől-péntekig tartó munkaidőt, megbecsülést, kimagasló bérezést, zéró túlórát és sohavégetnemérős rágcsát kínálunk Neked.

⏩Arra kérnénk csupán, hogy jelentkezésedet akkor add le hozzánk, HA nagy gyakorlatod van egy üzlet napi szintű operatív vezetésében, alapszinten beszélsz angol nyelven és nem riadsz meg a kihívásoktól, mert ezek hiányában zavar lesz a rendszerben, mi pedig pont ezt szeretnénk kiküszöbölni, javítani.

Csatlakozz hozzánk és bérigényeddel együtt küldd el az önéletrajzodat!

Üzletvezető

Budapest
Pest
Full time
1 year
High school

Published on 07.07.2020