Skip to main content

Üzleti elemző

Az Ön új cége 
Nemzetközi szinten ismert pénzügyi szolgálató vállalat.

Az Ön új pozíciója

A vállalaton belül a pénzügyi osztály riport készítési automatizálásában kell aktívan részt venni. Új folyamatok kialakítása és meglévőek minél egyszerűbbé, automatizálása a feladat. Folyamatosan együtt kell működni, IT fejlesztéssel és a pénzügyi osztállyal. Nemzetközi csapatokkal is folyamatosan együtt kell működni

Mire van szüksége a sikerhez

A pozíció betöltéséhez szükséges üzleti elemző, folyamatfejlesztő, data analyst, illetve hasonló tapasztalat. Angol nyelv magas szintű ismerete elengedhetetlen, a munkavégzés nyelve angol lesz. VBA, Phyton illetve egyéb nyelvek és adatbázisok ismerete előnyt jelent.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat globálisan meghatározó pénzügyi szereplő, aki eddig is jelentős jelenléttel rendelkezett Magyarországon. Partnerünk meglévő üzleti elemző csapatát szeretné bővíteni. A nagymúltú partnercégünk remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára. Éves juttatási csomag: pályázás esetén kerül egyeztetésre.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Üzleti elemző

Budapest
Full time

Published on 2020-02-27