Skip to main content

Tesztmérnök (villamos)

Az Ön új cége 
Villamos Tesztmérnök pozíció nyitott nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Heves megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Villamos Tesztmérnök pozícióban az új termékek elektronikai komponenseinek teszt és validációs folyamataiért, a tesztberendezések PLC és visual basic környezetben való programozásáért lesz felelős. Az autóipari termékek hibáinak elemzése, javíttatása, támogatása lesz a feladata. Folyamatosan kapcsolatot fog tartani a vevőkkel, új tesztberendezéseket fog fejleszteni, és koordinálni fogja a technikus kollégát.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A Villamos Tesztmérnök pozíció betöltéséhez villamosmérnöki végzettség és tesztmérnökség területén lévő minimum 3-4 éves szakmai tapasztalat mellett erős angol nyelvtudás szükséges. PLC, visual basic és tervezési ismeretek elvártak.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat a régióban már jó ideje jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Tesztmérnök (villamos)

Heves
Full time

Published on 20.10.2020