Skip to main content

Tesztmérnök (gépész)

Az Ön új cége 
Mechanikus Tesztmérnök pozíció nyitott nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Heves megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Mechanikus Tesztmérnök pozícióban az új termékek teszt és validációs folyamatainak kialakításáért, szervezéséért, ellenőrzéséért és riportálásáért lesz felelős. Az autóipari termékek hibáinak elemzése, javíttatása, támogatása lesz a feladata. Folyamatosan kapcsolatot fog tartani a vevőkkel, új tesztberendezéseket fog fejleszteni, és koordinálni fogja a technikus kollégát a tesztkörnyezeten belül.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A Mechanikus Tesztmérnök pozíció betöltéséhez gépész / járműmérnöki végzettség és tesztmérnökség területén (gépész vagy villamos) lévő minimum 3-4 éves szakmai tapasztalat mellett erős angol nyelvtudás szükséges. 8D, FMEA, tervezési, statisztikai analitikai tudás elvárt.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat a régióban már jó ideje jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Tesztmérnök (gépész)

Heves
Full time

Published on 28.10.2020