Skip to main content

Területi Vezető

Megbízónk egy közel 100 éves múltra visszatekintő nemzetközi ipari vállalat, aki szinte minden iparágba képes beszállítani, ahol csövekre van szükség. Több, mint 40 irodával rendelkezik a világon, többek között Magyarországon is, ahol külön raktárbázis is található. A magyar cég 40+ fővel működik és 5 Mrd HUF feletti forgalmat generál. Főbb ügyfelek a gépipar, autóipar, energia szektor, építőipar szereplői.

Cégkultúra: családi gyökerekkel rendelkező cég, emberarcú, humánus, fontosak az emberek akik egymást tisztelik és korrekt módon kezelik.  A cég mindig próbál előregondolkozni, folyamatosan fejlődni ezért a munkatársaktól is elvárt a pro-aktív működés, a tiszta, őszinte kommunikáció, s hajlandóság a nemzetközi és hazai szakmai  együttműködésekre. Szoros kapcsolatban fog dolgozni egy másik ország hasonló munkatársaival.

További bővülés keretében keresünk most nekik egy fő

Területi Vezető

munkatársat
(2020/sss3)

Munkavégzés helye: Magyarország
(a jelölt lakhelye nyitott, bárhol lakhat)

Az új kolléga feladata, hogy a cég termékeit Magyarországon, elsősorban a gépipar területén értékesítse, ahova a cég most szeretne betörni. Első feladat az adott termékkör megtanulása, piac felépítése, menedzselése amire körülbelül 2 év áll rendelkezésre. A piac növekedésében óriási szerepe lehet az új kollégának, amihez minden segítséget meg fog kapni, s egy 5 fős értékesítési csapat tagja lesz. Fontos kiemelni, hogy egy akvizícióval akkorára nőttek, aminek a segítségével a beszerzési erejük is jelentős lett.

Az ideális jelölttel szembeni szakmai és személyes elvárások:

  • felsőfokú végzettség, (műszaki és/vagy gazdasági végzettség)
  • angol magabiztos nyelvtudás,
  • értékesítési tapasztalat fémiparban
  • nemzetközi környezetben szerzett tapasztalat, hajlandóság a gyakori utazásra, kitűnő kommunikációs készség
  • személyiség: olyan attitűddel rendelkező munkatársat keres a cég, aki akar, szeret dolgozni, szereti ezt az iparágat, a termékeket, szívesen foglalkozik vele. Olyan szakember, aki képes elindítani, de lezárni is projekteket. Személyiségében nyitott, őszinte, transzparens viselkedés jellemzi, ha elakad kérdez, igazi csapatjátékos, gyakorlatban is. Érti, hogy a siker egy közös munka eredménye lesz. Energikus, karizmatikus ember, akinek fontos a siker és ezért tesz is.
  • előny, de nem kizáró: magyar nyelv mellett más nyelv ismerete pl. német, közép-kelet európai nyelvek)

Amennyiben Ön egy optimista, pozitív ember, akinek fontos a fejlődés, fejlesztés és

hirdetésünk felkeltette az érdeklődését kérjük küldje el szakmai önéletrajzát magyar és angol nyelven az email címre 2020. december 20-ig.

Területi Vezető

Vas
Zala
Győr-Moson-Sopron
Somogy
Veszprém
Komárom-Esztergom
Fejér
Tolna
Baranya
Budapest
Bács-Kiskun
Nógrád megye
Jász-Nagykun-Szolnok
Heves
Csongrád
Békés, 5630 Magyarország
Hajdú-Bihar
Borsod-Abaúj-Zemplén
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Full time
1 year
Bachelor

Published on 30.12.2020