Skip to main content

Termelésvezető (megmunkálás)

Az Ön új cége 
Termelésvezető pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában, Tolna megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Termelésvezető pozícióban a vállalat fémmegmunkáló területének (sajtolás, nyomóprés, hajlítás, élhajlítás stb.) vezetéséért lesz felelős. A partner nemzetközi változásai kapcsán a hazai folyamatok menedzselése lesz a feladata. A területet érintő projektek megvalósulásának biztosításával fog foglalkozni. Partnerünk autóipari, elektronikai termékek gyártásával foglalkozik, melyet bővíteni fog projektek relokációjával, illetve új piacok meghódítása céljával, új termékcsaládok bevezetésével. A termelésvezető kolléga részt vesz ezekben a folyamatokban termelési oldalról

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki / mérnöki vagy alkalmazott tudományok terén szerzett végzettség, hasonló technológiát alkalmazó gyártásban töltött több éves tapasztalat mellett, angol nyelvtudás szükséges. Német nyelvtudás bármilyen mértékben előny, de nem írja felül a többi elvárást.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az elektronikai és autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Termelésvezető (megmunkálás)

Tolna
Full time

Published on 23.10.2020