Skip to main content

Telemarketinges Értékesítő - Irodavezető

Tapasztalt Telefonos Értékesítők, call-centeresek, figyelem!

Olyan Telefonos Értékesítő-Koordinátor munkatársat keresünk Debrecenben és környékén, akinek a szíve csücske az értékesítés, és akiben megvan az a plusz, ami egy kisebb Telefonos Értékesítő csoport felügyeletéhez kell.

Feladat: értékesítés Törzsvásárlóink részére, és az értékesítés mellett a Kollégák segítése, közös gyakorlás, tanácsadás, valamint adminisztratív tennivalók. Call center technikai működtetéséhez szükséges tudnivalókra nincsen szükség, ez nem feltétele a munkavégzésnek Az értékesítés plusz a csoportvezetői tevékenység összességében teljes munkaidőben történik.

Amennyiben pedig sikeresen integrálsz a Csapatodba újabb embereket, a további feladatod csak az Iroda vezetése lesz, tehát teljes munkaidős Irodavezetővé lépsz elő!

Csatlakozz egy stabilan sikeres, valódi, hiteles értékeket képviselő Csapathoz, a NaturComfort Kft-nél, amely díjnyertes, kiváló minőségű termékekkel szolgálja ki Törzsvásárlóit 2011. óta!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod (Ha kérdésed van, természetesen szívesen válaszolunk!)

Telemarketinges Értékesítő - Irodavezető

Debrecen
Hajdú-Bihar
Full time
1 year
Secondary school

Published on 30.10.2020