Skip to main content

Technológiai Mérnök Specialista (hegesztési & forrasztás – elektronikai gyártás)

Technológiai Mérnök Specialista

(hegesztési & forrasztási terület – elektronikai gyártásban)

 

Az Ön új cége           
Partnerünk egy nemzetközi elismert gyártócég, amelynek fő profilja elektronikai és autóipari termékek gyártása. A vállalat által gyártott elektronikai alkatrészek megtalálhatóak szinte minden elektromos és elektronikus készülékben. A gyártott elemek biztosítják a készülékek energiaellátást, elektromos jelek feldolgozását, valamint védik az elektronikus áramköröket a hibás működéstől. A vállalat a világ egyik vezető gyártója ezen a szakterületen.

Feladatai az új pozícióban

  • A kutatási-fejlesztési területhez kapcsolódó feladatok ellátása: műanyagok és fémek és egyéb összekapcsolódási, hegesztési és forrasztási speciális technológiai folyamatok kidolgozása
  • Technológiák és hegesztési folyamat specifikációk (WPS) kiválasztása
  • Együttműködés a technológiai beszállítókkal az anyagok rendelkezésre állása kapcsán
  • Folyamat-fejlesztési projektek megvalósítási a gyártásban a technológiákhoz kapcsolódóan
  • A hegesztési és forrasztási előírások felülvizsgálata új termékek bevezetésénél
  • Hegesztési és forrasztási folyamatok koordinációja: automatizálás, karbantartás, alkatrészkezelése, befogási stratégiák területein
  • Minőségügyi területhez kapcsolódó fejlesztési intézkedések a romboló/roncsolásmentes tesztekhez kapcsolódóan

Mire van szüksége a sikerhez           
A pozíció betöltéséhez mindenképpen szükséges felsőfokú műszaki végzettség (előnyként Bsc vagy Msc fokozatú diploma metallurgiai/anyagmérnöki/gépészmérnöki vonalon) és több éves tapasztalat hegesztési és forrasztási technológiákban (ellenállás-hegesztés, lézeres és ultrahangos hegesztés). A pályázó lehetőleg rendelkezzen autóipari vagy elektronikai gyártásban szerzett munkatapasztalattal. Nyelvtudását tekintve angol magabiztos és kommunikációképes ismeretre van szükség.

 

Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat multinacionális környezetben kihívást és felelősségteljes feladatokkal várja. A munkakörben egy fejlett, korszerű munkakörnyezet várja. A versenyképes alapbéren felül cafeteriát, éves bónusz és sportolási támogatást, valamint költözés esetén albérlettámogatást kínálnak. 

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

 

 

Technológiai Mérnök Specialista (hegesztési & forrasztás – elektronikai gyártás)

Vas
Full time

Published on 11.05.2021

Share this job now