Skip to main content

Szenior folyamatmérnök

Az Ön új cége 
Szenior Folyamatmérnök pozíció nyitott nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Heves megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Szenior Folyamatmérnök pozícióban az újonnan ide kerülő termékek gyártásának megfelelő szinten tartásáért, és folyamatos fejlesztési projektek lebonyolításáért lesz felelős. Az autóipari termékek gyártási hibáinak elemzése, javítása, lesz a feladata. Folyamatosan kapcsolatot fog tartani az ipari mérnökséggel, akiket új gyártósorok telepítésében és új termékek bevezetésében fog támogatni.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A Szenior Folyamatmérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség és autóipari területén lévő minimum 3-4 éves szakmai tapasztalat mellett erős angol nyelvtudás szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Szenior folyamatmérnök

Heves
Full time

Published on 30.11.2020