Skip to main content

Szakértői munkatárs


Új munkatársunk feladatai lesznek
A MÁV Zrt. Infrastruktúra fejlesztési igazgatóság szervezete munkatársakat keres Szakértői munkakörbe az alábbi szakterületekre:

- Építészeti fejlesztési szakértő:
A Társaság tulajdonában, kezelésében lévő épületállománnyal, létesítményekkel és épített környezettel kapcsolatos teljes körű építészeti fejlesztési, előkészítő és koordináló tevékenység ellátása. Közreműködik a MÁV Zrt. közép- és hosszú távú ingatlanfejlesztési és beruházási stratégiáinak kidolgozásában, aktualizálásában, működtetésében (pl. energiahatékonyság, szolgáltatásfejlesztés, műemlékvédelem).

- Pályalétesítményi szakértő (Hidász)
Szakmai területével (felépítmény) kapcsolatos hálózati szintű műszaki feladatok, munkák – területi és szakmai elhatárolás szerinti – előkészítése irányítása, ellenőrzése. Műszaki terveket bírál, véleményez, jóváhagy, jóváhagyásra előterjeszt a műszakilag korrekt, a minőségi előírásoknak megfelelő létesítmények kialakítása céljából. Pályázati kiírások műszaki tartalmát meghatározza, véleményezi, módosításaira javaslatot tesz a vezetői döntések megalapozottsága céljából. Új módszerek, eljárások kidolgozásában közreműködik, javaslatot tesz, azok integrált folyamatainak tervezésére, bevezetéssel kapcsolatos vizsgálatokat végez a korszerű, működést támogató rendszer megléte érdekében.

Amire a munkakör betöltéséhez szükség van
Felsőfokú szakirányú állami iskolai végzettség:
- Építészeti fejlesztési szakértő esetén: építészmérnök
- Pályalétesítményi szakértő esetén: építőmérnök, közlekedésépítő mérnök
- 5 év szakmai tapasztalat.

Amit ajánlunk
- hosszú távú, biztos munkahely,
- modern, esztétikus irodai környezet,
- széleskörű juttatási csomag,
- vasútegészségügyi intézmények igénybe vételének lehetősége,
- utazási kedvezmény (belföldön és egyes nemzetközi vasútvonalakon).

Munkavégzés helye
Budapest
Budapest

Munkaidő
Teljes munkaidő

Foglalkoztatás formája
Határozatlan idejű

Jelentkezés határideje
2021-05-16

Vállalati bemutatkozó
A MÁV Zrt. a magyarországi közforgalmú vasúti pályahálózat nagy részének üzemeltetőjeként mintegy 7000 kilométernyi vaspálya és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra működtetéséről gondoskodik. Teljes körűen látja el az üzemeltetési, forgalomirányítási és karbantartási, valamint részben a felújítási feladatokat.

Szakértői munkatárs

Budapest
Full time

Published on 11.05.2021

Share this job now