Skip to main content

Central Lean Expert

Az Ön új cége 
Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal.

 

Az Ön új pozíciója 
A Lean Expert a gyártási területekhez allokált lean mérnökök projektjeinek koordinálásáért lesz felelős. A projektek kapcsán a prioritások felállítása és a bevont kollégák szakmai támogatása lesz a feladata. A folyamatok bevezetése után egészen a támogatásáig, további optimalizálásáig fog a projektekkel foglalkozni. Projektek terén veszteségek feltárása, optimalizálások, gyártási és logisztikai folyamatok, VSM, Kaizen, 5S, Six Sigma várható.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség és Lean terén szerzett minimum 2-3 éves tapasztalat mellett stabil angol nyelvtudás szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása, nemzetközi karrierlehetőség egy fiatal és innovatív csapatban, élet- és balesetbiztosítás. Rendszeres tapasztalatcsere a külföldi telephelyek kollégáival, nyelvtanulási lehetőség angol vagy német nyelvekből. Sport- és családi rendezvények. Munkatársaink számára biztosítjuk az attraktív juttatási csomagot, éves 450.000 Ft-os választható Cafeteria rendszerrel, éves szinten 10%-os bónusszal illetve a második évtől lojalitási bónusszal. Vállalatunk céges autóbusszal Budapestről a Stadionoktól és az Örs vezér terétől, valamint a Hatvan környéki településekről jól megközelíthető, önálló bejárás esetén nettó 18 Ft/ km-es bejárási támogatással.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Central Lean Expert

Heves
Full time

Published on 11.08.2022

Share this job now

Similar jobs

Heves County
Heves County
Heves County
Heves County
Heves County