Skip to main content

Process Engineer

Az Ön új cége 
Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Baranya megyében.

 

Az Ön új pozíciója 

A Folyamatmérnök pozícióban a vállalat saját termékeinek gyártási folyamatainak kialakításáért, támogatásáért lesz felelős. Új termékek bevezetésében fog részt venni, a technológia és folyamat hatékonyságának fejlesztése lesz a feladata. Ön végigkíséri az NPI projekteket a koncepció bevezetésétől egészen a sorozatgyártás beindításáig, majd támogatásáig, optimalizálásáig.

 

Mire van szüksége a sikerhez 

A Folyamatmérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség (gépész, vegyész, villamosmérnök), stabil angol nyelvtudás szükséges. Fröccsöntési és stancolási tapasztalat elvárt.

 

Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Process Engineer

Baranya
Full time

Published on 20.01.2021