Skip to main content

PPAP mérnök

PPAP mérnök

Az Ön új cége           
Partnerünk egy multinacionális autóipari vállalat, amely több mint 150 éves múlttal rendelkezik és folyamatosan terjeszkedett piacán.  Az osztrák háttérrel rendelkező vállalatcsoport olyan termékeket biztosít az autóipar számára, amely minden nap emberek millióinak életét mentheti meg. A cég fő profilja ugyanis autóipari biztonságtechnikai termékek gyártása.

Feladatai az új pozícióban:

  • Belső és vevői bemintázásokban való részvétel
  • PPAP csomag összeállítása
  • FMEA felelősség
  • Kapcsolattartás a projekt csapattal
  • Változás management minőségügyi támogatása
  • R@R auditon való részvétel

Mire van szüksége a sikerhez           
A pozíció betöltéséhez szükséges, hogy a pályázó PPAP csomagok összeállításában rendelkezzen rutinnal és felsőfokú végzettséggel is.  Emellett fontos, hogy autóipari jártassága is legyen a pályázónak, amely mellett legalább 2 évet már eltöltött hasonló munkakörben minőségügyi területen. Angol nyelvtudását a pályázó magabiztosan tudja használni.

Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat multinacionális európai szemléletmódú hátterével korszerű munkakörnyezetet izgalmas feladatokat kötetlen munkaidőt és fizetett ebédszünetet kínál dolgozóinak. A juttatási csomagot tekintve versenyképes fizetés mellé számos egyéb juttatást is kínálnak.

 Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

PPAP mérnök

Veszprém
Full time

Published on 19.02.2021

Share this job now