Skip to main content

Orvos

ORVOSI ÁLLÁSOK FINNORSZÁGBAN

A MediPower a szociális és egészségügyi munkaerő közvetítésére szakosodott finn vállalkozás.

Munkaerőt közvetítünk egyenesen megbízó cégeink részére, továbbá különböző területekről bérelünk szakértelemmel bíró munkaerőt. Egész Finnország területén és a nemzetközi piacon is jelen vagyunk. A WorkPower-konszern részeként működünk.

Orvosokat keresünk finnországi állásra. A munkát megelőzően a jelentkezők részére ingyenes intenzív finn nyelvkurzust biztosítunk. A kurzus Budapesten kerül megrendezésre. A nyelvtanfolyam elvégzése skype-on keresztül is lehetséges.

A következő, azaz már a ötödik finn nyelvtanfolyam kezdési időpontja 2020. szeptember. A kurzusra maximum 15 főt tudunk bevenni, tehát érdemes időben jelentkezni!

Töltse ki a jelentkezési lapot és jelezze felénk időben, ha részt szeretne venni a következő kurzuson. Felvesszük Önnel a kapcsolatot és küldünk Önnek tájékoztatást, valamint megbeszélhetünk Önnel egy személyes találkozót Budapesten. A legközelebbi lehetséges találkozás időpontja március 13-a (péntek).

A jelentekzőknek orvosi végzettséggel kell rendelkezniük.

Friss diplomások és végzős hallgatók is jelentkezhetnek!
Finnországban jók a szakosodási lehetőségek, a képzés ingyenes.

Versenyképes fizetést biztosítunk, a bérezés körülbelül bruttó 1 500 000 - 2 100 000 Ft/hónap (5000-7000 euró). A jelentkezőknek segítünk az útszervezésben, lakást találni, regisztrálni és beilleszkedni a finn hétköznapokba.

Finnország szerte jelen vagyunk tbk. a kórházakban, egészségügyi központokban és szolgáltató otthonokban.

A MediPower Észtországban és Lengyelországban szervezett nyelvkurzusokat és most már Magyarországon is. Rajtunk keresztül eddig több száz egészségügyi szakember jutott munkahelyhez.

Requirements: 
Qualities: 
Company details: 

Orvos

Bács-Kiskun
Baranya
Békés, 5630 Magyarország
Borsod-Abaúj-Zemplén
Budapest
Csongrád
Fejér
Győr-Moson-Sopron
Hajdú-Bihar
Heves, 3360 Magyarország
Jász-Nagykun-Szolnok
Komárom-Esztergom
Nógrád megye
Somogy
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Tolna
Vas
Veszprém
Zala
Finland
Full time
no work experience required

Published on 2020-02-18