Skip to main content

Minőségmenedzsment rendszerfejlesztő mérnök

Minőségmenedzsment rendszerfejlesztő mérnök

Az Ön új cége           
Partnerünk egy nemzetközi elismert gyártócég, amelynek fő profilja elektronikai és autóipari termékek gyártása. A vállalat által gyártott elektronikai alakatrészek megtalálhatóak szinte minden elektromos és elektronikus készülékben. A gyártott elemek biztosítják a készülékek energiaellátást, elektromos jelek feldolgozását, valamint védik az elektronikus áramköröket a hibás működéstől. A vállalat a világ egyik vezető gyártója ezen a szakterületen.

Feladatai az új pozícióban:

  • Minőségügyi szabványok és egyéb vevői követelmények ismerete, betartásuk felügyelete és támogatása.
  • Minőségügyi rendszerhez kapcsolódó folyamat- és dokumentum változások követése, változások végrehajtása az érintett osztályokkal.
  • Minőségmenedzsment rendszert javító programok kezdeményezése, követése a vállalatnál.
  • Kapcsolattartás a minőség fenntartásához szükséges egyéb társosztályokkal (pl. beszerzés, fejlesztés, logisztika, raktár, minőségbiztosítás, termelés, folyamatmérnökség), valamint szakmai társszervezetekkel
  • Felügyelni a vállalat kijelölt folyamat mutatószámait (KPI), eltérés esetén kezdeményezni a folyamatba való beavatkozást és javaslatokat létrehozni a problémák megoldására.

Mire van szüksége a sikerhez           
A pozíció betöltéséhez mindenképpen szükséges felsőfokú végzettség (előny a műszaki/minőségügyi területen szerzett diploma) és legalább 3 éves tapasztalat minőségügyi rendszer működtetésében/fejlesztésében gyártásban, amelyből autóiparban is szerzett rutint a pályázó. Emellett fontos, hogy a pályázó rendelkezzen egy angol kommunikációképes nyelvtudással.

 

Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat multinacionális környezetben kihívást és felelősségteljes feladatokkal várja. A munkakörben egy fejlett, korszerű munkakörnyezet várja. A versenyképes alapbéren felül cafeteriát, éves bónusz és sportolási támogatást, valamint költözés esetén albérlettámogatást kínálnak.  

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Minőségmenedzsment rendszerfejlesztő mérnök

Vas
Full time

Published on 20.01.2021