Skip to main content

Minőségirányítási vezető - INTS/9/306

Kecskeméti partnercégünk számára keresünk munkatársat

Minőségirányítási vezető

pozícióba

Ref.: INTS/9/306

Feladatok:

  • A vállalat minőségügyi politikájának folyamatos fejlesztése, korszerűsítése, törvényi megfelelőségének biztosítása
  • Minőségirányítási és minőségellenőrzési folyamatok felügyelete, folyamatos korszerűsítése a kimagasló élelmiszerbiztonság és élelmiszerhigiénia jegyében
  • Raktározási és gyártási folyamatokhoz kapcsolódó élelmiszerbiztonsági és minőségellenőrzési folyamatok időszakos felülvizsgálata, optimalizálása
  • Nem megfelelőségek kialakulásának megelőzése
  • Vonatkozó tanúsítványok karbantartása, frissítése
  • Belső és külső auditokon való megfelelés folyamatos biztosítása, akciók létrehozása és levezénylése az esetleges észrevételek és eltérések megszüntetése céljából
  • Mikrobiológiai labor munkájának szakai monitoringja, valamint a vizsgálati rendszer felügyelete, fejlesztése
  • Termékspecifikációk rendszerének felügyelete

Elvárás:

  • Felsőfokú élelmiszeripari mérnöki végzettség
  • Legalább 6-8 év élelmiszeripari gyártókörnyezetben szerzett tapasztalat
  • Legalább 4-6 év ezen a területen szerzett vezetői tapasztalat
  • Minőségi szabványok, irányelvek és folyamatok ismerete (IFS, FSSC, BRC)
  • Széleskörű anyagismeret, magas szintű szakértelem
  • Mikrobiológiai és metrológiai ismeretek
  • Erős rendszerszemlélet
  • Hatékony problémamegoldó készség
  • Határozott, karizmatikus személyiség
  • Gyors döntéshozó képesség

Előny:

  • Nemzetközi vállalati szervezetben szerzett tapasztalat
  • Pékáru gyártásban, pékiparban szerzett ismeretek, tapasztalat
  • Közgazdasági ismeretek, gazdasági szemléletmód
  • Német/román nyelvtudás

Ajánlatunk:

  • Stabil nemzetközi vállalati környezet
  • Szakmailag kiváló, együttműködő csapat
  • Modern informatikai és műszaki háttér
  • Versenyképes juttatási csomag
  • Hosszú távú munkalehetőség

Minőségirányítási vezető - INTS/9/306

Kecskemét
Bács-Kiskun
Full time
3 - 5 years of experience

Published on 27.02.2020