Skip to main content

LEAN szakértő

Az Ön új cége 
LEAN szakértő pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában, Tolna megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A LEAN szakértő pozícióban a vállalat gyárszintű felmérésért, a fejlődési lehetőségek azonosításáért lesz felelős. A partner nemzetközi változásai kapcsán a hazai folyamatok menedzselése lesz a feladata. Az azonosított lehetőségek / problémák kiaknázására vonatkozó projektek koordinálásával fog foglalkozni. Partnerünk autóipari termékek gyártásával foglalkozik, melyet bővíteni fog projektek relokációjával, illetve új piacok meghódítása céljával, új termékcsaládok bevezetésével. A LEAN szakértő kolléga, mint stratégiai munkatárs az ügyvezetőnek fog közvetlenül riportálni.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki / mérnöki vagy alkalmazott tudományok terén szerzett végzettség, autóipari gyártócégnél töltött több éves tapasztalat mellett, folyékony angol nyelvtudás szükséges. Német nyelvtudás bármilyen mértékben előny, de nem írja felül a többi elvárást.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az elektronikai és autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

LEAN szakértő

Tolna
Full time

Published on 23.10.2020