Skip to main content

Ingatlanértékesítő

Tudja Ön, hogy a KÖTETLEN MUNKAIDŐ milyen előnyökkel jár?

  • Manapság már szinte mindegy, hogy otthonról vagy a munkahelyünkről végezzük el a munkánkat, ugyanis egy laptop és egy okostelefon segítségével lényegében bárhonnan lehet dolgozni.
  • Rugalmas munkaidővel kiküszöbölhető lehet az a probléma is, hogy nem mindig tudunk egyenletesen, ugyanúgy dolgozni. Mindenkinél vannak olyan napszakok, órák, amikor kevésbé tud koncentrálni az ellátandó feladatra, de vannak időszakok, amelyekben sokkal hatékonyabban tud dolgozni.
  • A rugalmas munkaidő adta lehetőség által a munkavállaló saját belátása szerint oszthatja be az idejét, és abban az időszakban tud dolgozni, amikor a leghatékonyabb.
  • Továbbá nem beszélve az elintéznivalók szervezéséről, amelyeket gyakran csak munkaidőben lehet intézni. Sokkal kevesebb fejtörést okoz ezeknek a megszervezése, amennyiben rugalmas munkarendben dolgozik valaki.
  • A munkavállaló számára a rugalmas munkaidő egy nagy előnye, hogy saját maga oszthatja be az idejét. A motiváltság, és az elégedettség mértéke is nagyban nő a rugalmas munkaidővel. Kutatások arra is rámutattak, hogy a munkavállaló egészségére is jó hatással van a rugalmas munkarend.

Mi most éppen ezt, azaz a KÖTETLEN MUNKAIDŐ LEHETŐSÉGÉT KÍNÁLJUK bárkinek, eredeti szakmájától, beosztásától és tevékenységétől függetlenül!

Jelölteket keresünk

INGATLANÉRTÉKESÍTŐ

pozícióba

Feladatok:

  • Új megbízások felkutatása, tárgyalások lefolytatása, szerződések kötése
  • Ingatlanvásárlók igényeinek felmérése és kielégítése
  • Meglévő ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartás
  • Eladók és vevők közötti közvetítés

Elvárások: min érettségi vizsga, tanulási kedv és hajlandóság!

Olyan tapasztalattal vagy szorgalommal és szilárd ​akarattal rendelkező munkatárs jelentkezését várjuk, aki képes sokat dolgozni a nálunk elérhető kiemelkedő juttatásért.

Igyekszünk hatékony betekintést nyújtani egy új szakmába, hogy annak megismerésével és professzionális szintű elsajátításával egy új kapu nyílhasson meg, és Ön egy jelenleg is virágzó piacon, kötetlen munkaidőben, rugalmas időbeosztással újra meg tudja teremteni magának és családjának a lehető legjobb életkörülményeket!

(Ha pályakezdőként kifejezetten érdekel ez a terület és úgy gondolod, hogy képes leszel a munkakör magas szintű ellátására, Téged is várunk, köztünk a helyed!)

Jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és néhány soros bemutatkozó, motivációs levéllel várjuk!

Ingatlanértékesítő

Budapest
Budapest
Pest
Full time
no work experience required
High school

Published on 07.10.2020