Skip to main content


 

Gyógyszerhatóanyag-gyártó technikus

A Sanofi Újpesti telephelyére keressük új, lelkes és csapatjátékos munkatársunkat, aki amellett, hogy precíz és megbízható, rendelkezik középfokú vegyipari végzettséggel is. A csapat, ahonnan pont TE hiányzol, barátságos kollégákkal van tele, akik hamar befogadnak, sőt, nem engedik el a kezed rögtön az első napod után és kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzájuk. Ha szeretnél egy piacvezető nagyvállalatnál dolgozni, ahol hosszú távú munkalehetőség és biztos megélhetés vár, nálunk a helyed. Legyél reggeli pacsirta, vagy éjjeli bagoly, nálunk biztosan megtalálod a számításaidat a négy műszakos munkarendben. Színes munkakörödnek köszönhetően nem fogsz unatkozni, hiszen a technológiai feladatok végrehajtásán túl folyamatirányító rendszerek terepi munkaállomásainak és eszközeinek kezelése és ellenőrzése is a Te feladatod lesz.
Munkádat 4 műszakos munkarendben minimum bruttó 515 000 forint havi bérrel honoráljuk.

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor várjuk a jelentkezésed és a benned maradt kérdéseket is!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A MUNKAHELYRŐL:

A kémiai fejlesztés és termelés kiemelt jelentőségű az újpesti telephelyen. Több mint 40 különböző alapanyag gyártása folyik itt a legmodernebb technológiákkal, 2000 óta pedig a világ első számú generikus prosztaglandin gyártója a telephely. A telephely kifejezett hangsúlyt helyez az egészségre és a biztonságra mind a vállalaton belül, mind az újpesti lakosság körében. A kész hatóanyag a gyártást követően két másik telephelyünk egyikére kerülhet attól függően, hogy folyékony vagy szilárd halmazállapotú gyógyszert állítanak elő belőle.

Légy Te is részese ennek a küldetésnek!

IDEÁLIS JELÖLTTEL KAPCSOLATOS ELVÁRÁSAINK:

  • Vegyipari szakmunkás vagy vegyésztechnikus (vagy más ezzel egyenértékű, például vegyészmérnök asszisztens, vegyipari gépésztechnikus) végzettség
  • Kémiai alaptechnológiai ismeretek
  • Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek

AMIT KÍNÁLUNK:

  • 4 műszakos munkarendben való munkavégzés
  • Piaci átlagnál magasabb bér: minimum bruttó 515.000 forint műszakpótlékkal, ami a tapasztalat függvényében tovább emelkedhet
  • Kedvezményes sportolási lehetőség
  • Kollektív élet-, és balesetbiztosítás
  • Önkéntes nyugdíjpénztári tagság
  • Éves egészségügyi szűrőprogram
  • Családi napok, egyéb közöségi rendezvények

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest, IV. kerület

A Sanofi 2018-ban elnyerte „Az Év Gyógyszergyára” címet a Medicina Fórum független szakmai bizottságának döntése alapján.

A Sanofi 2020-ban is „Top Employer” minősítést kapott Magyarországon, és globális szinten is elnyerte a legkiválóbb munkáltatóknak járó díjat.

A Sanofi a világ egyik vezető gyógyszeripari vállalata, amely több mint 100 000 munkavállalójával 170 országban nyújt egészségügyi megoldásokat. Jelenlétünk Magyarországon meghatározó, a Sanofi a belföldi árbevétel tekintetében a 2. legnagyobb gyógyszeripari szereplő, a teljes árbevétel vonatkozásában pedig a 21. legnagyobb vállalat.
Hazánkban több mint 100 éves múltra tekintünk vissza, és mintegy 2000 kollégánk dolgozik négy telephelyen - Csanyikvölgyben, Nagytétényben, Újpesten és Veresegyházon - a fejlesztés, a termelés, az értékesítés és a disztribúció területein.
Szerteágazó hazai tevékenységünknek köszönhetően innovatív terápiás megoldásokat kínálunk a cukorbetegség, az onkológiai és a ritka betegségek kezelésére, valamint humán oltóanyagainkkal támogatjuk a megelőzést és az egészségmegőrzést. Vény nélkül kapható termékeinkkel piacvezetők vagyunk Magyarországon: népszerű márkáink (pl. az Algoflex termékcsalád, a No-Spa, a Normaflore, a Pharmaton Vital, a Magne B6 stb.) széles körben jól ismertek.

NÉHÁNY ÉRV KOLLÉGÁINKTÓL, HOGY MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK DOLGOZNI:


Gyógyszerhatóanyag-gyártó technikus

Budapest
Pest
Budapest
Full time
no work experience required
Vocational school

Published on 08.02.2021

Share this job now