Skip to main content

Gyógyszeralapanyag gyártó

Gyere a 10. kerületbe és légy részese Magyarország és a régió meghatározó gyógyszeripari vállalatának!
HA alapanyag gyártásban, illetve ehhez hasonló munkakörben szerzett munkatapasztalattal rendelkezel, vagy van vegyész végzettséged, olvass tovább!
A munkakör ami rád vár:

Gyógyszeralapanyag gyártó!

Amennyiben nem a fővárosunkban élsz, de vágyat érzel arra, hogy Te is a csapat tagja légy, egy percet se aggódj, hiszem a szálláslehetőségek korlátozott számban adottak, illetve céges buszjáratokkal is megkönnyítjük a munkába járásodat. 

A cég 4 hatóanyag gyártó üzemmel rendelkezik, kb. 60 féle anyagot gyártanak így feladataid az üzemtől függőek lesznek. Ezek közé változatosan a gyógyszer-hatóanyag előállítása, anyagok kimérése, szűrés, bepárlás, kristályosítás, tartályok/gépek felügyelete, gyártási dokumentáció kezelései tartoznak.

A munkavégzés 3 műszakos munkarendben zajlik, napi 8 órában heti váltásban, szóval ebbe tuti nem fogsz beleunni.

Az alapbéren túl cafetériával, különböző pótlékokkal, vállalati üdülési-, sportolási lehetőségekkel, munkába járási támogatással és még sok mással mutatja a cég a háláját az elkötelezett munkavállalóinak.

Várjuk a jelentkezésedet önéletrajz küldésével és kérlek, jelöld meg a bérigényedet is vagy érdeklődj a 70/321 6252-es telefonszámon

Gyógyszeralapanyag gyártó

Budapest
Budapest
Pest
Full time
1 year
Vocational school

Published on 09.07.2020