Skip to main content

Fröccsöntési vezető

Az Ön új cége 
Fröccsöntési vezető pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Baranya megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Fröccsöntési vezető pozícióban a cég fröccsöntéssel foglalkozó területének technológiai oldaláért, új projektekért és változásmenedzsmenttért lesz felelős. A mérőszámok standardizálása, kialakítása lesz a feladata. A gyártási folyamatok meghatározásával, fejlesztésével fog foglalkozni. Mint vezető, egy 8-10 fős csapat irányításáért és fejlesztésért lesz felelős, a gyártásban a minőségügyi gondolkodásmód bevezetését fogja támogatni.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki / mérnöki vagy alkalmazott tudományok terén szerzett végzettség, több éves hasonló területen szerzett tapasztalat mellett, folyékony angol nyelvismeret szükséges. A cég nem autóipari területen tapasztaltakra is nyitott, de a technológiai és nyelvkörnyezetből nem tud engedni.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Fröccsöntési vezető

Baranya
Full time

Published on 16.10.2020