Skip to main content

Főmérnök

BIGE HOLDING KFT.

A Bige Holding Kft. 1952-ben alakult, 2004-ig Tiszamenti Vegyiművek Rt. néven volt ismert, mára a hazai mezőgazdaság és a vegyipar kiemelkedő szereplőjének a Bige Csoportnak tagjaként sikeresen működik tovább. Fő profilunk a műtrágya, kénsav és más vegyipari alapanyagok gyártása, amelyeket az egész világon értékesítünk.

Cégcsoportunk folyamatosan fejlődik, mind beruházások, mind cégvásárlások által. Csapatunk bővítésére a következő munkakörbe keresünk új munkatársat:

Főmérnök

Főbb feladatok, munkák:

A Bige Holding Kft. termelő tevékenységének szakszerű irányítása, illetve felügyelete, a kapcsolódó műszaki, technológiai, biztonságtechnikai, környezetvédelmi és egészségügyi előírások figyelembe vételével. Az üzemvezetők munkájának irányítása, a karbantartási munkálatok vezetése. A működés műszaki adatainak folyamatos nyomon követése, ellenőrzése. A vállalat energia felhasználásának (víz, elektromos áram) megtervezése, optimalizálása. Eredmények értékelése, tájékoztatás az igazgató felé, intézkedések megtétele a hatékonyság javítása, a költségek csökkentése érdekében.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki a munkáját megbízhatóan, felelősségtudatosan, pontosan, határidőre végzi el, agilis, jó problémamegoldó képessége van, terhelhető, a munkavállalókat határozottan irányítja. Cserébe hosszú távú biztos szakmai fejlődést, tapasztalt, empatikus munkatársakat és kiszámítható munkát tudunk nyújtani.

  • Feltétel az egyetemi szintű gépészmérnök/ vegyészmérnök/ vegyipari gépészmérnöki végzettség
  • Legalább 5 év termelőüzemben szerzett felső vezetői tapasztalat szükséges
  • Elvárás a középfokú angol nyelvtudás

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Vegyiparban eltöltött idő

Amit kínálunk:

  • Biztos munkahely egy stabil és folyamatosan fejlődő cégnél, a szakmai fejlődés lehetőségével.
  • Megfelelő bérezés, munkába járás támogatása, cafeteria.
  • Meghatározott feltételek mellett lakhatás biztosítása.

Munkavégzés helye:

5000 Szolnok, Tószegi út 5.

Jelentkezés az állásra:

 • fényképes szakmai önéletrajz
 • bizonyítványok másolata

Főmérnök

Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok
Full time
More than 5 years
Master

Published on 28.06.2020