Skip to main content

Folyamat specialista

Az Ön új cége 
Folyamat szakértő pozíció nyitott jól ismert nemzetközi gyártással foglalkozó partnerünk csapatában, Vas megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Folyamat szakértő pozícióban a vállalat gyártási technológiájának fejlesztéséért, hatékonyságának növeléséért lesz felelős. A partner nemzetközi projektjeiben a legjobb gyakorlatok, benchmarkok gyűjtése és azok bevezetése lesz a feladata. Az azonosított lehetőségek / problémák kiaknázására vonatkozó projektek koordinálásával fog foglalkozni. A pozícióban lehetősége nyílik több telephely megismerésére, és szakmai tapasztalatok gyűjtésére.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez gépészmérnöki vagy műszaki menedzser végzettség, gyártócégnél töltött pár éves tapasztalat mellett, folyékony angol nyelvtudás szükséges. Az új kolléga sokat fog LEAN és Kaizen projektekkel foglalkozni, így ezek ismerete elvárt.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat a piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Folyamat specialista

Vas
Full time

Published on 28.10.2020