Skip to main content

Fermentálási munkatárs

Érdekel az állategészségügy, van némi tapasztalatod a vegyiparban és a fermentálásról sem csak az ételek savanyítása jut eszedbe? Tiéd ez a hirdetés!

Fővárosunk 10. kerületébe keressük azokat a jelentkezőket, akik éreznek kihívást abban, hogy az állategészségügy munkájában részt vegyenek, mint fermentáló munkatárs.

Előny ha van szakirányú végzettséged, gyógyszer-, biológiai ipari termelésben szerzett tapasztalatod (de pályakezdőket is szívesen fogadunk, betanítunk:)). A munka során olykor 15-20 kg-os súlyokat kell megemelni, ezt érdemes szem előtt tartani.

A termelésben félkész termékeket kell majd ellenőrizned, illetve a vakcinák gyártásánál a gépek folyamatait követni, kezelni.

Beosztásod több műszakos lesz, így heti váltásban tudsz részt venni a cég életében

Munkádat a próbaidő leteltét követően megemelt alapbérrel, már a belépéstől kezdve vállalati meleg étel hozzájárulással, 4. hónaptól választható cafetéria elemekkel és egyéb javadalmazási csomagokkal honoráljuk. 

Ne csüggedj, ha nem Budapestről vagy vonzáskörzetéből adnád le a jelentkezésedet, ugyanis korlátozott számban szálláslehetőség rendelkezésedre áll.
Légy a csapat tagja és küldd önéletrajzodat, vagy érdeklődj a 70/321 6252-es telefonszámon!

Fermentálási munkatárs

Budapest
Pest
Budapest
Full time
no work experience required
Vocational school

Published on 03.08.2020