Skip to main content

EHS specialista/mérnök

EHS mérnök specialista

Az Ön új cége           
Partnerünk egy nemzetközi elismert gyártócég, amely Közép-Kelet Magyarországi régióban található. A cég folyamatosan növekvő, bővülő és stabil háttérrel rendelkezik. Fejlett és magasan automatizált gyártási környezetbe várjuk új kollégájukat, aki EHS specialistaként kézbe veszi és sikeresen koordinálja a cég EHS tevékenységét! Ha szeretnéd karrierred egy jó hírű, ismert és sikeres vállalatnál tovább építeni, akkor ez a lehetőség rád vár!

Feladatai az új pozícióban:

  • A főbb feladatkör a cég gyártótelephelyén lévő munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi feladatok ellátása, koordinációja.
  • Aktív részvétel a belső és külső auditokon, az auditokra való felkészülésben és a javító intézkedési terv elkészítésében, végrehajtásában
  • Fejlesztési tevékenységben való részvétel /
  • Kapcsolattartás és adatszolgáltatás a hatóságok felé
  • Munkavédelmi tevékenység koordinálása, fejlesztésekben való közreműködés
  • Törvényi megfelelés nyomon követése és annak megvalósításának megszervezése
  • A munkavállalók munkavédelmi oktatásának megtartásához szükséges tematika, segédanyag biztosítása, új belépők oktatás

Mire van szüksége a sikerhez           
A pozíció betöltéséhez mindenképpen szükséges szakirányú felsőfokú végzettség az EHS területhez kapcsolódóan és a magabiztos, legalább középszintű angol nyelvtudás megléte. Emellett fontos,  hogy a pályázó rendelkezzen 3-5 éves tapasztalattal EHS területen. A pályázó lehetőleg rendelkezzen elektronikai gyártási iparágban vagy más egyéb iparágban magasan automatizált gyártási környezetben szerzett rutinnal.

Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat multinacionális környezetben kihívást és felelősségteljes feladatokkal várja. A munkakörben egy fejlett, korszerű munkakörnyezet várja. A versenyképes alapbéren felül cafeteriát, bónusz és rugalmas munkaidőt kínálnak.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

EHS specialista/mérnök

Jász-Nagykun-Szolnok
Full time

Published on 20.01.2021