Skip to main content

Diplomás ápoló

 

DIPLOMÁS ÁPOLÓI ÁLLÁSOK FINNORSZÁGBAN
(INGYENES NYELVTANFOLYAMON VALÓ RÉSZVÉTELLEL)

A MediPower a szociális és egészségügyi munkaerő közvetítésére szakosodott finn vállalkozás.

Munkaerőt közvetítünk egyenesen megbízó cégeink részére, továbbá különböző területekről bérelünk szakértelemmel bíró munkaerőt. Egész Finnország területén és a nemzetközi piacon is jelen vagyunk. A WorkPower-konszern részeként működünk.

Diplomás ápolókat keresünk finnországi állásra. A munkát megelőzően a jelentkezők részére intenzív finn nyelvkurzust biztosítunk. A kurzus ingyenes, amely Budapesten kerül megrendezésre, de a nyelvtanfolyam elvégzése skype-on keresztül is lehetséges. A következő nyelvkurzus 2020. szeptemberben kezdődik.

A jelentekzőknek felsőfokú végzettség szükséges. Amennyiben a jelentkező a diplomáját 2004 előtt szerezte, úgy elvárás a 3 év munkatapasztalat az elmúlt 5 évben.

Versenyképes fizetést biztosítunk, a bérezés körülbelül 600 000 - 750 000 Ft/hónap (2000-2500 euró). A jelentkezőknek segítünk az útszervezésben, lakást találni és beilleszkedni a finn hétköznapokba.

Finnország szerte jelen vagyunk tbk. a kórházakban, egészségügyi központokban és szolgáltató otthonokban.

Töltse ki a jelentkezési lapot és jelezze felénk időben, ha részt szeretne venni a következő kurzuson. Felvesszük Önnel a kapcsolatot és küldünk Önnek tájékoztatást, valamint megbeszélhetünk Önnel egy személyes találkozót Budapesten vagy a jelen helyzetre való tekintettel telefonon vagy skype-on.

A MediPower Észtországban és Lengyelországban szervezett nyelvkurzusokat és most már Magyarországon is. Rajtunk keresztül eddig több mint 400 egészségügyi szakember jutott munkahelyhez.

Diplomás ápoló

Bács-Kiskun
Baranya
Békés
Borsod-Abaúj-Zemplén
Budapest
Csongrád
Fejér
Győr-Moson-Sopron
Hajdú-Bihar
Heves
Jász-Nagykun-Szolnok
Komárom-Esztergom
Nógrád megye
Somogy
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Tolna
Vas
Veszprém
Zala
Finland
Full time
no work experience required

Published on 2020-03-26