Skip to main content

Commis Chef és Chef de partie

A COSTES CÉGCSOPORT
munkatársat keres

Commis Chef és Chef de partie

munkakörbe.

Pozíció leírás:

  • Különböző ételek készítése és tálalása/ a konyhai tevékenység irányítása, ellenőrzése.

Feladatok:

  • A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése)
  • Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalása

Elvárások:

  • Szakképesítés
  • Pontos, precíz munkavégzés
  • Kreativitás
  • Fine Dining étteremben vagy 5*-os szállodában szerzett éttermi-szállodai tapasztalat
  • Megbízhatóság
  • Rugalmasság
  • Angol nyelvismeret

Szükséges tapasztalat:

  • Minimum 2-3 év szakmai tapasztalat

Munkavégzés helye: Costes, Costes Downtown éttermek

Commis Chef és Chef de partie

Budapest
Full time
2 years
Secondary technical school

Published on 2020-03-20