Skip to main content

CNC gépkezelő

Budapest környékén és Zalaegerszegen is CNC gépkezelő és betanított gépkezelő pozícióba keresünk munkatársakat.

Amennyiben érdekel a gépkezelés és a CNC területe, de még nincs benne tapasztalatod akkor se búsulj, mivel betanított munkáink is vannak a számodra. De ha már végzettséggel és tapasztalattal rendelkező CNC gépkezelő és gépbeállító vagy akkor is találunk számodra megfelelő lehetőséget.

Munkád során a CNC és NC gépek működtetése és karbantartása lesz az egyik legmeghatározóbb feladatod. Ami az állás betöltéséhez elengedhetetlen a Forgácsoló végzettség vagy hasonló munkakörben szerzett 5 év tapasztalat CNC megmunkáló területen.

Ha tapasztalat nélkül jelentkezel akkor megtanítják neked a gépek kezelését és az ehhez kapcsolódó feladatok ellátását.  Feladataid közé fog tartozni a CNC vezérlésű esztergagépek, marógépek automatizált kezelése, termékek felületének ellenőrzése mikroszkóp segítségével, egyszerre több gép egyidejű kezelése és természetesen a munkakörnyezet tisztán tartása.

Minden pozíciónál a munkaerő piacon kiemelkedően magas alapbérrel számolhatsz, melyhez hozzá tartozik még cafeteria, munkabájárás támogatás és egyéb bónuszok is.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a gépkezelői lehetőség, akkor küld el önéletrajzodat a "Jelentkezem" gombra kattintva és felkeresünk, hogy átbeszélhessük melyik pozíció lesz számodra a legmegfelelőbb.

CNC gépkezelő

Zalaegerszeg
Zala
Budapest
Pest
Full time
no work experience required
Primary school

Published on 19.07.2021

Share this job now