Skip to main content

Bristoli szállás munkalehetőséggel

 Bristoli szállás munkalehetőséggel

Bristoli szállás? Munkával? IGEN! - és még gyorsan is! Gondolkodtál már azon, hogy szerencsét próbálj külföldön, egy olyan mozgalmas kisvárosban, mint Bristol? Szeretnél versenyképes fizetést, esetleg többet félretenni úgy, hogy izgalmas környezetben dolgozol, és még az angol nyelvtudásod is fejlődik? Minderre a válaszod IGEN, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Megvan az elhatározás, de hiányzik valami plusz, esetleg tartasz a bizonytalanságtól? Mi eloszlatjuk minden kételyed!

Rengetek lehetőség rejlik ebben a csodálatos nagyvárosban, számtalan munkalehetőség nyitott. A városba egyre több munkavállaló érkezik, ezért itt a szálláslehetőségek korlátozzák a jelentkezők számát. Éppen ez okból kifolyólag az Euwork elsősorban szállásokat, és csak másodsorban munkákat közvetít Bristolban. Megbízható bristoli partnerünk olyan szálláslehetőségeket kínál, amelyek jól megközelíthetőek, és akár a pároddal is igénybe tudod őket venni. 

Milyen körülményekre számíthatsz? Luxus körülményekre nincs lehetőség, de minden szállás teljesen kulturált és felszerelt, tágasak a terek, tiszta, rendezett, egyszerű és berendezett, van hűtő, tűzhely, micro, kávéfőző, kenyérpirító, porszívó, evőeszközök, tehát gyakorlatilag minden, ami a mindennapi, kényelmes és komfortos élethez szükséges. Ágynemű viszont nincs, higiéniai okokból. És egy kis plusz... Amellett, hogy biztonságosan, és meglehetősen kedvező áron jutsz szálláshoz Bristolbanpartnerünk még munkát is tud számodra biztosítani, amennyiben igényled! A munkalehetőségek első sorban a raktár,  szállítmányozás, logisztika területén aktuálisak.

Mit jelent ez számokban?

 • bristoli partnerünknél a szállást körülbelül 80 GBP/fő áron 2 ágyas szobában
 • heti minimum 130 GBP/fő áron pedig egy ágyas szobákban bérelhetőek.
 • 6 hónapra kell szerződést kötni,
 • 1 hónapnak megfelelő bérleti díjat kell kifizetni beköltözésor (ami 3 hét bérleti díj + 2 hét kaució)

És mibe kerül neked? Egy új élet megkezdése egy új országban, bizony igényel némi anyagi befektetést. Mivel Bristol Anglia 6. legnagyobb városa, ezért az árak is másképp alakulnak, mint a vidéki, kisebb városokban, azonban a pénzkereseti lehetőségek még így is kedvezőek

Ahhoz, hogy neki tudj vágni az új angliai életednek, szükséged lesz kezdőtőkére, amely úgy javasoljuk, hogy minimum 350.000 Forintnak megfelelő angol font legyen (kb. 800 - 1000 GBP). Mindez ahhoz szükséges, hogy amíg megjön az első fizetésed semmiben ne kelljen nélkülöznöd. Ez a következők fedezését jelenti:

 • repülőjegy a kiutazáshoz,
 • munkába járás költségei (tömegközlekedés),
 • szállás (kaució),
 • étkezés,
 • és egyéb, felmerülő költségek. És még munka is? IGEN! Bristoli partnereink olyan naprakész információkkal rendelkeznek a munkavégzéssel és munkavállalással kapcsolatos hivatalos és informális részletekkel kapcsolatban, valamint olyan megbízható magán munkaerő közvetítőkkel állnak kapcsolatban, hogy a kiutazásodtól számított 1 héten belül már munkába is állhatsz, az interjút pedig megszervezik Neked!

  Az, hogy milyen munkát kapsz, függ attól, hogy milyen szintű az angol nyelvtudásod, illetve, hogy milyen fizikummal rendelkezel, valamint esetenként számít az is, milyen eddigi tapasztalatokat tudsz magadénak.

Milyen munkákat kínálunk? 

A bristoli kikötő kezdettől fogva jelentős szerepet játszott a város fejlődésében; a kereskedelmi kikötőt mára kiköltöztették a városközpontból a Bristoli-csatorna partjára Avonmouth és Portbury mellé. Ezen a részen több raktári munkalehetőség is nyitott a városba érkező munkavállalók számára.

Általában olyan állásokra tudunk elhelyezni, amelyek nem igényelnek különösebb szaktudást, vagy tapasztalatot, ezek raktári, csomagolói munkák, viszont legalább társalgási szintű angol nyelvtudás szükséges hozzá.

Nagyobb élelmiszeripari cégek raktáraiban helyezzünk el, melyeket biztosan jól ismersz Te is, ilyen a Tesco, a Sainsbury's, Range.

Mennyi pénzt kereshetsz? A kezdő fizetés 8.50-10.50GBP/ óra. A munkaidő: kb. 40 óra/hét. A próbaidő után a fizetések teljesítmény arányosan emelkednek, így később, ha jól dolgozol akár több is lehet az alap órabéred. Fizetés hetente (péntekenként) bankszámlára történik.Bérszámfejtési okokból, adott heti bért mindig az azt követő hét péntekjén kapod kézhez. Az első fizetés nagyjából a kiutazástól számított 3. hét végén érkezik, utána hetente.

Nettó kb. 1000-1200 GBP-t kapnak kézhez havonta az itt dolgozó ügyfeleink, ennek a felét félre is lehet tenni (500-600 GBP/hó). Tehát a félre tehető összeg 200 000 és 300 000 Ft között van havonta.

Összegezve tehát, ez egy remek lehetőség azok számára, akik szeretnék megvetni lábukat a Szigetországban, és új életet kezdeni, vagy a nyelvtudásukat fejleszteni!

Továbbá, ha elkezdesz dolgozni Angliában, a későbbiekben megszerezheted a további álláskereséshez feltétlenül szükséges papírokat, tapasztalatot, helyismeretet és egzisztenciát. 

Bristoli szállás munkalehetőséggel

EUWORK Kft.
Budapest
Baranya
Békés, 5630 Magyarország
Nógrád megye
Tolna
Somogy
Bács-Kiskun
Borsod-Abaúj-Zemplén
Csongrád
Fejér
Győr-Moson-Sopron
Hajdú-Bihar
Heves, 3360 Magyarország
Jász-Nagykun-Szolnok
Komárom-Esztergom
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Vas
Veszprém
Zala
Full time
no work experience required

Published on 28.02.2020