Skip to main content

Beszállítói Minőségbiztosítási Mérnök (Öntészeti vagy elektronikai területen)

Beszállítói Minőségbiztosítási Mérnök

(Öntészeti vagy elektronikai gyártási területre)

Az Ön új cége           

Partnerünk több évtizedes háttérrel rendelkező professzionális japán gyártó vállalat, amelynek fő profilja villanymotorok gyártása. Világszerte több gyáregységet és telephelyet működtetnek Kínában és Brazíliában, Egyesült Államokban. A termékeik megtalálhatóak kis precíziós műszaki termékeben, autóiparban, háztartási és kereskedelmi, ipari motorokban. Jelenleg egy több milliárdos autóipari beruházás miatt bővülés elé néz a cég, ahol high-tech olaj és egyéb felhasználású pumpák gyártása fog megvalósulni prémium autóipari vevők részére. Az új beruhásában magasan automatizált, high-tech gyártást hoztak létre.

Modern, professzionális munkakörnyezetbe várják új mérnök kollégáikat SQA pozícióba két technológiai részre is: öntészet vagy elektronikai gyártás!

Feladatai az új pozícióban:

  • Kapcsolattartás a beszállítókkal
  • Reklamációk kezelése
  • Beszállítói auditok végrehajtása
  • Termék jóváhagyások kezelése (PPAP)
  • Beszállítói eszkalációs folyamat koordinálása

Mire van szüksége a sikerhez:

A pozíció betöltéséhez szükséges felsőfokú végzettség, legalább 3 éves tapasztalat minőségbiztosítási területen, amelyben SQA felelősségi körben is tapasztalatot szerzett a pályázó. Nyelvtudást tekintve angol vagy német magabiztos nyelvismeretre van szükség. Fontos, hogy a pályázó ismerje az alapvető minőségügyi eszközöket, módszereket (pl. 8D, Ishikawa, 5-why) és az autóipari minőségügyi szabványokat.

 

A pályázatnál előnyt jelent, ha statisztikai kiértékelésekben is szerzett rutint a jelölt (QS_STAT, Minitab), valamint öntészeti technológiákban jártas.

 

Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat stabil, hosszútávú lehetőséget biztosít a szakmai fejlődésre. A munkakörben lehetősége nyílik új technológiai területet megismerni. A leendő kolléga munkáját széleskörű juttatási csomaggal honorálják (cafeteria, éves bónusz, bejárási támogatás).

 

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Beszállítói Minőségbiztosítási Mérnök (Öntészeti vagy elektronikai területen)

Nógrád megye
Full time

Published on 04.05.2021

Share this job now