Skip to main content

AOI programmer

Az Ön új cége 
AOI programozó pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari és elektronika gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
Az AOI Programozó pozícióban a cég két AOI berendezésének programozásáért lesz felelős. Az új és módosított termékek koordináta geometriai programozása lesz a feladata. Új termékek bevezetésével, AOI folyamatok fejlesztésével fog foglalkozni. Partnerünk autóipari, elektronikai termékek gyártásával foglalkozik, melyet bővíteni fog projektek relokációjával, illetve új piacok meghódítása céljával, új termékcsaládok bevezetésével.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez középszintű műszaki végzettség, AOI programozásban szerzett tapasztalat szükséges. Ha emellett angol vagy német nyelvismerettel rendelkezik azt előnyként kezeljük.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

AOI programmer

Pest
Full time

Published on 26.01.2021

Share this job now