Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Dokumentációs Mérnök

Dokumentációs Mérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Miskolc
 
Hozzáadva: 2019.12.05.
Jelentkezési határidő: 2019.12.12.
 
Dokumentációs Mérnök
Dokumentációs Mérnök
Autóipar – Miskolc

Az Ön új cége
Dokumentációs Mérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Miskolcon.

Az Ön új pozíciója
A Dokumentációs Mérnök pozícióban fő feladata a cikkszámok menedzselése lesz, azaz felelős lesz a lefoglalásukért, a vállalat által használt informatikai rendszerbe történő feltöltéséért és karbantartásáért, valamint a cikkszámok gyáron belüli elindításáért az érintett társosztályok irányába. Emellett feladata lesz a műszaki módosítások koordinálása és végrehajtása, valamint a műszaki dokumentációk közzététele az informatikai rendszerben.

Mire van szüksége a sikerhez
A Dokumentációs Mérnök pozíció betöltéséhez Gépészmérnök diploma, minimum 2 éves releváns szakmai tapasztalat, valamint kommunikációsképes szintű angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D tevékenységgel rendelkezik, ahová várják az új kollégát.

A vállalat kompetitív juttatási csomagot biztosít az év elején végrehajtott kompenzációs csomagot érintő reformjának köszönhetően.

Éves juttatási csomag: 5.000.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Miskolc
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.12.05.
Iratkozzon fel állásértesítőre