Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Dinamikus fejlődés 2005-ben és struktúraváltás 2006-ban a CVO Groupnál

A CVO International Recruitment, a CVO Group, Közép-Kelet-Európa vezető humán erőforrás toborzás területén működő cégcsoport tagja, több mint 180%-kal növekedett 2005-ben, árbevétele 3,4 millió Euró volt.

 

 

Közép- és Kelet-Európa gazdasága dinamikusan fejlődik, a régió országaiban a GDP növekedés akár a 9%-ot is meghaladja. Az Európai Uniós csatlakozás óta töretlenül növekszik a munkahelyek száma, óriási pezsgést alakítva ki a munkaerő piacon," - fejtette ki Norrie Sinclair, a CVO Group vezérigazgatója. "A lakosság számához viszonyítva Szlovákiában gyártják a legtöbb autót a világon; Észtország az európai technológiai kutatás-fejlesztés központjává vált és egyre több szolgáltató központot telepítenek a régióba a világ vezető multinacionális vállalatai, kihasználva a magasan képzett és több nyelven beszélő helyi munkaerőt."

 

A CVO International ügyfélközpontú szemléletével, iparág specialista tanácsadóival és közvetlen megkeresésen alapuló keresési módszereivel maximálisan ki tudta használni ezt a fejlődést. A piacra belépő új cégek és a terjeszkedő, már jelen lévő vállalatok megnövekedett munkaerő igénye, a toborzási piac változásait vonták maguk után. "Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi folyamatok az álláskeresők által vezérelt piac kialakulása felé mutatnak," - jelentette ki Jacque Fields, a CVO International ügyvezető igazgatója -, "és csak olyan állásközvetítő és személyzeti tanácsadó cégek, mint a CVO International, tudnak minőségi szolgáltatást és szakembereket biztosítani megrendelőik számára, melyek teljes regionális lefedettséget, és folyamatosan magas szintű szolgáltatást kínálnak."

 

A 2006-os év változásokat is hoz a CVO International életében. Az eddig területi alapon működő cég struktúrája funkcionális alapon szerveződött újjá, megerősítve tanácsadóink szakterületi specializációját. A CVO munkatársai az álláskínálókat és álláskeresőket iparág központúan szolgálják ki, így a pozíciókat a lehető leggyorsabban be tudják tölteni a legjobb jelöltekkel. Minden divízió önálló jogú üzletággá válik, saját vezetővel.

 

Alkalmazkodva a CVO International Recruitment identitásához az egyes divíziók arculatváltása is megtörtént a következőképpen:

 


Finance People
új neve
CVO Finance Recruitment


Sales and Marketing People
helyébe lép
CVO Sales and Marketing Recruitment


Technology People
elnevezése
CVO Technology Recruitment