Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Diákmunka - Diákmunka - Terméktámogatási munkatárs (13212)

Diákmunka - Diákmunka - Terméktámogatási munkatárs (13212)

MŰISZ Iskolaszövetkezet
Régió: III. kerület
 
Hozzáadva: 2019.11.28.
Jelentkezési határidő: 2019.12.08.

Diákmunka - Diákmunka - Terméktámogatási munkatárs (13212)

Építész/belsőépítész/földmérő vagy térinformatikus vagy és érdekelnek a technikai újdonságok? Jól kommunikálsz ráadásul ezt angolul is meg tudod tenni? Professzionális ingatlanfelmérő mobil alkalmazást fejlesztő csapatunkba keresünk olyan új munkatársat, aki szakmai tudásával tudja gazdagítani csapatunkat, és segít a felhasználók számára hasznos és érthető eszközt készítenünk.

Mi lesz a feladatod?
A feladat rendkívül sokrétű: a minőségbiztosítástól a nemzetközi terméktámogatáson át a termék funkcióinak koncepcionális kialakításáig terjed. Nem kell tapasztalat mobil alkalmazás használatban, sőt táblagépes ismeretek sem kellenek épp úgy, ahogy semmilyen szoftverfejlesztési ismeret nem szükséges. Sokkal inkább várjuk a szakmai vonal képviseletét, nyitottságot és persze türelmet a beérkező kérdések kezeléséhez.
Nálunk professzionális, de mégis laza környezetben, lelkes csapatban dolgozhatsz új, trendi, forradalmi eszközök kialakításában. Nálunk minden nap új és érdekes kihívásokkal találkozhatsz, unatkozni biztosan nem fogsz!

Elvárások:
•Valamelyik CAD alkalmazás magabiztos kezelése
•Irodai alkalmazások ismerete
•Kiváló angol nyelvtudás, jó fogalmazókészség
•Önálló, kreatív munkavégzés, precizitás
Előnyt jelent:
•Építész háttér vagy belsőépítészeti ismeretek
•Földmérői/geodéziai ismeret illetve tapasztalat
•Térinformatikai ismeretek/tapasztalatok
•3D modellezési ismeretek
•További nyelvek ismerete

egjobban úgy ismerheted meg termékünket, ha megnézed ezt a kis bemutató videót:
Link megjelenítése

Részletek:
Fontos a precíz munkavégzés, a jó angol nyelvtudás, és jó ha valamit konyítasz az építészethez. Előny, ha jó a memóriád és pontosan tudod reprodukálni, amit csináltál az utóbbi percekben. Tesztelői tapasztalat előnyt jelent, mobil szoftver tesztelés és terméktámogatás lesz a feladat jelentős része. A munka során közvetlen kapcsolatban állsz a fejlesztői, illetve a design és marketing feladatokért felelős munkatársakkal, és a leendő felhasználókhoz közeli látásmóddal segíted és formálod a termék, illetve annak funkcióinak fejlődését.
A terméktámogatás során általában másodszintű, partnerek számára szóló terméktámogatást kell nyújtani, kevesebb a közvetlen végfelhasználói terméktámogatás. Magyarországról nemigen érkezik megkeresés, a hivatalos nyelvünk az angol.

Bérezés:
1411 Ft/ óra
 
Helyek III. kerület
Kategória Diákmunka / Szakmai gyakorlat
Aktiválás időpontja 2019.11.28.
Iratkozzon fel állásértesítőre