Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Diákmunka - Diákmunka - Hitelvizsgálói asszisztens (10405)

Diákmunka - Diákmunka - Hitelvizsgálói asszisztens (10405)

MŰISZ Iskolaszövetkezet
Régió: XI. kerület
 
Hozzáadva: 2019.11.18.
Jelentkezési határidő: 2019.12.06.

Diákmunka - Diákmunka - Hitelvizsgálói asszisztens (10405)

Több évtizedes tapasztalattal és kockázatkezelési tudással az Atradius teljes körû követeléskezelési megoldásokat kínál a legkülönbözõbb méretû és fajtájú cégnek, védelmet nyújtva a kereskedelmi és politikai kockázatok ellen a hazai és globális piacokon egyaránt.
Kintlévõségeik biztosításával ügyfeleink csökkenthetik a behajthatatlan követelések esélyét, stabilabbá tehetik cash flow-jukat, és hatékonyan fordíthatják a kockázati tõkét növekedési tõkébe. Az Atradius célja, hogy innovatív követeléskezelési megoldásokkal és termékfejlesztésekkel szélesítse termékskáláját.
Figyelünk ügyfeleinkre, megértjük követeléskezelési szükségleteiket, és büszkék vagyunk az általunk nyújtott rugalmasságra és kreativitásra.

A kockázatelemző kollégák munkájának támogatás,
Statisztikák, prezentációk készítése ,
Telefonos kapcsolattartás ügyfeleink vevőivel (nem értékesítés), illetve társosztályokkal,
Adminisztratív feladatok ellátása

TÉGED KERESÜNK, HA…
…van nappali tagozatos jogviszonyod felsőoktatásban BSc/Ba vagy MSc gazdasági képzésen. …rendelkezel legalább középfokú angol nyelvtudással. …felhasználói szinten ismered a Microsoft Office programokat (Excel, Word, Outlook). …jól el tudsz igazodni a számok és adatok halmazában. …a kapcsolattartás folyamán felmerülő különböző szituációkban jó kommunikációs készségeddel könnyen feltalálod magad. …megbízható vagy: pontos és precíz munkavégzést várunk.

ELŐNYT JELENT, HA…
…foglalkoztat a pénzügy és számvitel rejtélyes világa. …rendelkezel releváns szakmai tapasztalattal. …tudsz románul.


AMIT KÍNÁLUNK
 Rugalmas munkaidő-beosztás  Igény esetén szakmai gyakorlat leigazolása  Hosszú távú munka- és fejlődési lehetőség  Szakmai kihívásokkal teli munkakör  Tréningek, továbbképzések  Szép, igényes környezet  …ha elfáradsz: kávé, darts, esetleg a nap végén csapatépítés
Bérezés:
1200 Ft/óra
 
Helyek XI. kerület
Kategória Diákmunka / Szakmai gyakorlat
Aktiválás időpontja 2019.11.18.
Iratkozzon fel állásértesítőre