www.cvonline.hu

Fejlesztési Csoportvezető

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2018.01.12.
Jelentkezési határidő: 2018.01.23.
Hirdetés azonosító: 1071726

 

 
 
Fejlesztési Csoportvezető
Fejlesztési Csoportvezető
Autóipar – Budapest

Az Ön új cége
Fejlesztési Csoportvezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk fejlesztési központjában Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Fejlesztési Csoportvezető pozícióban autóipari elektronikai és enteriőr termékeket fejlesztő csoport irányítása lesz a fő felelőssége. Emellett az OEM projektek felügyelete, erőforrások allokálása és a fejlesztő mérnökök szakmai és diszciplináris vezetése lesznek a fő feladatai. A fejlesztések során, Ön fogja továbbá képviselni a Fejlesztési Csapatot a menedzsment és az OEM partnerek előtt.
  
Mire van szüksége a sikerhez
A Fejlesztési Csoportvezető pozíció betöltéséhez műszaki diploma, néhány éves autóipari termékfejlesztésben- és vezetői pozícióban szerzett tapasztalat mellett, stabil angol vagy német nyelvtudás szükséges.
   
Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D központtal rendelkezik Budapesten, ahová várják az új kollégát.

A vállalat kompetitív juttatási csomagot biztosít az év elején végrehajtott kompenzációs csomagot érintő reformjának köszönhetően.

Éves juttatási csomag: 8.400.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Fejlesztési gyakornok

Mind-Diák Szövetkezet

Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkeze...
Borsod-Abaúj-Zemplén


HR fejlesztési specialista

Trenkwalder Kft

Multinacionális gyártó partnerünk részére keres...
Vas


IT fejlesztési szakértő

OTP Bank NyRt.

Feladatok: Banki alkalmazások (hitelszámlavezet...
Pest, Budapest