• Delta Informatika Zrt. állások

  • Róbert Károly körút 70-74. Budapest
   Magyarország
  • 273 Munkavállaló
  • Telefon: +36 1 437 5200
  Delta Informatika Zrt.

Világszínvonalú informatikai technológiák professzionális hazai szaktudással és egyedülálló szolgáltatási háttérrel ötvözve - ezt kínálja a DELTA csoport, a magyar informatikai piac kiemelkedő rendszerintegrátora.

A Delta csoport ma Magyarország egyik vezető informatikai cége: több mint 250 szakképzett munkavállaló, több ezer ügyfélszerződés, és 20 milliárd forintot meghaladó éves árbevétel a garancia ügyfeleink kiszolgálására.

A cégcsoport története 1987-ben kezdődött. Ekkor született meg az a kis szolgáltató vállalat, mely több mint 30 éves fejlődés után mára Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú rendszerintegrátor cégévé vált.

2007. óta a cégcsoportot három jogilag önálló társaság alkotja: a Delta Informatika Zrt., valamint két leányvállalata a Delta Systems Kft., a Delta Services Kft. és a Newline Kft.

A Delta csoport teljes tevékenységét átfogó Delta Informatika Zrt. mellett, a Delta Systems Kft. a komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál (pl. architektúra tervezés, hálózati megoldások, hardver elemek, alkalmazás integráció, infrastruktúra menedzsment), a Delta Services Kft. az IT- és irodatechnikai eszközök szervizelésével, kereskedelmével és outsourcing tevékenységgel foglalkozik, míg a Newline Kft. közlekedésinformatikai projektekre specializálódott.

További részletek és információk a cégcsoport honlapján.

Jelenleg nincsenek álláshirdetései a www.cvonline.hu -n


Delta Csoport
Róbert Károly körút 70-74.
1134 Budapest
Telefon: +36 1 437 5200

KépekKözpont

 • Juttatások
 • Coaching, Oktatás
  Céges Rendezvények
  Céges számítógép
  Céges Mobiltelefon